Produkter

ARTIS® Renew – träningsmaskiner som reducerar, återvinner och förnyar energi

TextConny Karlberg

FotoTechnogym

Technogym satsar på gröna träningsmaskiner med serien ARTIS® Renew.

Med ARTIS® Renew kan du personligen bidra till bättre miljö genom att reducera, återvinna och förnya energi!

Technogym har utvecklat ett nytt revolutionerande koncept som gör att träningsanläggningar kan minska, återanvända och även förnya sin energi. ARTIS® Renew tar tillvara på energin som produceras genom användarens aktivitet som krävs för att driva maskinen samt genom att återföra överskottsenergin in i elnätet. ARTIS Renew Display Picture2

ARTIS® Renew är det enda miljövänliga träningsutrustningsserien på marknaden. Serien består av totalt 30 träningsmaskin som kombinerar design, biomekanik, den senaste tekniken och en hållbar utveckling.

REDUCERA- minska energiförbrukningen
ARTIS® Run
löpband minskar energiförbrukningen med 30% jämfört med löpbandet Excite+ Run Now.

ÅTERVINN – energiåtervinning
Via din fysiska aktiviet kan du driva alla ARTIS® TV:s och displayer och därmed minska energiförbrukningen. 

FÖRNYA- Återanvändning av energi
Den överskottsenergi som produceras under din träning kan återföras in i elnätet.

Du som använder träningsmaskinen kan under ditt träningspass se hur mycket energi som har återförts, samt hur mycket koldioxid du har sparat jämfört med en vanlig träningsmaskin”  Matt Richardsson, Chef Gym och personlig träning, IKSU