Nyhet

Vi presenterar BIOCIRCUIT™ – Effektiv cirkelträning på bara 30 minuter

TextJohanna Karlsson

FotoTechnogym

Att gå ner i vikt, bli starkare eller träna för att hålla igång och må bra; Vad som än motiverar dig att besöka ett gym, vill du träna det som passar dig och dina förutsättningar. En sak passar helt enkelt inte för alla, fram till nu. För nu lanserar vi  BIOCIRCUIT ™ – effektiv och personlig cirkelträning på bara 30 minuter som hjälper dig att uppnå dina träningsmål på kort tid, tack vare BIODRIVEs banbrytande teknologi.

Maskinerna ställer automatiskt in sig efter dina förutsättningar och ser till att du tränar hela kroppen både effektivt, rätt och säkert. Det guidade programmet ger användaren en engagerande och personlig träningsupplevelse som är snabb och enkel då du slipper justeringar av maskinerna och väntetid.

Hur fungerar BIOCIRCUIT™?

Vid första träningstillfället går du tillsammans med en tränare igenom dina mål och dina inställningar på konditions- och styrkemaskinerna. Vid nästa besök sker inställningarna automatiskt så att du helt kan komma igång och fokusera på din på din träning.

Genom att logga in på ditt Mywellness-konto en gång vid träningstillfället via din app i mobilen, Technogymnyckel eller -band är du snabbt igång med träningen. Mywellness-appen visar vilken maskin som du ska påbörja träningen på och guidar dig sedan genom hela passet genom att tala om när det är dags att gå vidare och till vilken maskin. Efter 2 varv i cirkeln har du tränat både kondition och styrka för hela kroppen och passet avslutas. Din träning sparas automatiskt i din Mywellness-app efter genomfört pass.

BIODRIVE™ gör skillnaden

Nyckeln bakom enkel, snabb och effektiv cirkelträning med BIOCIRCUIT™ är BIODRIVE™, en patenterad teknologi utvecklad inom rymdindustrin. BIODRIVE™ är en motorstyrning som ger skräddarsydd träning för att hjälpa dig att få de bästa resultaten på kort tid.  BIODRIVE™ är ansluten till träningsprogrammet och synkroniserat med programvaran. Teknologin balanserar såväl den koncentriska som den excentriska rörelsen vilket gör att BIOCIRCUIT™ ger effektiv träning som passar dig.

Relaterade produkter

TechnogymBIOCIRCUIT™ - BIOCIRCUIT™ – Effektiv cirkelträning

Läs mer
Kontakta oss