Helhetslösningar för företag

Vi är med från ax till limpa

Qicraft erbjuder idag helhetslösningar för företag som planerar att bygga ett gym eller en träningsanläggning. Vi har en gedigen erfarenhet av projektledning och planering, och hjälper dig genom hela processen.

Innovativa och yteffektiva träningsytor

I våra projekt jobbar vi i team tillsammans med arkitekter, byggentreprenörer, HR-avdelningen och husets projektgrupp. När vi utformar träningsanläggningar för företag gör vi det alltid yteffektivt med innovativ och smart placering av träningsutrustningen.

Vi erbjuder färdiga koncept för att kunna dimensionera såväl mindre som större företagsgym och träningsytor. Genom våra ritningsprogram ger vi dig en snabb överblick över hur mycket utrustning som får plats på din tilltänkta träningsyta. Vi är även med som en expertresurs från val av golv till verksamhetsanpassning av lokalen och finansiering.

Miljö och hållbarhet i fokus

Miljö och hållbarhet är en viktig del i allt vi gör. När medarbetarna tränar på våra maskiner sänks elförbrukningen i huset. Det är möjligt tack vare Artis Renew – våra nya konditionsmaskiner som reducerar, återvinner och förnyar energi.

Aktivera dina medarbetare genom roliga utmaningar

I vårt helhetserbjudande ingår utbildning i hälsoapplikationen Mywellness Cloud där medarbetarna kan delta i olika träningsutmaningar och motivera varandra. Ett kul, enkelt och hälsosamt sätt att aktivera fler på jobbet.

Vill du veta mer om våra helhetslösningar för företag eller är du nyfiken på att höra hur andra företag har skapat attraktiva träningsytor?