Samarbetspartners

Qicraft strävar efter att bygga långsiktiga relationer till våra kunder och partners. Vi organiserar och genomför seminarier, erbjuder utbildningar, organiserar kundresor och utarbetar färdiga träningskoncept tillsammans med våra samarbetspartners.

Vi hjälper våra kunder att starta, planera, driva och utveckla träningsanläggningar och affärer inom hälsa och wellness. Qicraft har även exklusivt samarbete med några av Sveriges framstående konsulter i branschen.

BRP Systems 

BRP Systems minskar administrativa kostnader samtidigt som resursanvändningen optimeras. Genom det uppkopplade systemet får kunderna möjlighet att själva i lugn och ro studera utbud och tjänster samt göra sina inköp.En rad funktioner gör systemet användbart som helhetslösning för såväl stora som små anläggningar eller kedjor:

  • Kundhantering / medlemshantering
  • Inpasseringskontroll och styrning av kundflöden i anläggningarna
  • Bokning och försäljning, manuellt och via Internet
  • Certifierad kassa / lagerhantering
  • Ekonomi inkluderande fakturering, autogirohantering med mera
  • Statistik och analyser
KlubbSverige

KlubbSverige är nätverket för fristående gym och mindre kedjor. KlubbSveriges målsättning är att ge sina medlemmar en enklare vardag och bättre lönsamhet. Detta gör de genom olika stordriftsfördelar, centrala lösningar, ny teknik och en inställning att inget är omöjligt. KlubbSverige ger den enskilda klubben goda förutsättningar att fokusera på sin verksamhet, att sälja och leverera den bästa lokala och personliga träningsupplevelsen. KlubbSverige har över 25 års gemensam branscherfarenhet och brinner för entreprenörskap och den svenska träningsindustrin.

Karin Dellback, CoreAbility
dellback

Karin Dellback är grundare och VD på CoreAbility. Karin har lång erfarenhet av friskvårdsbranschen, affärsutveckling och ledarskap. Efter studier i bla folkhälsa, psykologi och ledarskap har Karin mycket framgångsrikt drivit säljorganisationer och ökat försäljning genom att arbeta med säljstruktur tillsammans med att optimera medarbetares prestationer. Spetskompetensen ligger i en djup förståelse för de organisatoriska faktorer som påverkar medarbetares prestationer och hur detta påverkar företags lönsamhet.

Anette Elmhag, Anette Elmhag AB anette

Anette Elmhag  har sedan mitten av -90-talet arbetat som ansvarig på en rad olika positioner, som ledare, där förändring varit i fokus. Anette har ett starkt intresse för utveckling i olika former och att få människor att vilja högprestera och samtidigt må bra. En framgångsfaktor för att kunna göra ett bra arbete är att ta utgångspunkt i ett företags vision och värderingar och genom det skapa goda tillstånd, oavsett vilket område det handlar om. Anettes ambition är att få människor att tycka att förändring är spännande och att locka fram modet som krävs för att nå de resultat som förväntas. Hon driver idag sitt eget företag som specialist på utvecklingsarbete.

InMo Medveten Träning


InMo står för individuell träning och personlig service. Deras vision är att InMo ska bli det självklara valet för dig som privatperson, ditt företag eller förening då de erbjuder kvalitativa tjänster inom träning, hälsa och rehabilitering. InMo Medveten Träning öppnades 2005 av personer med lång erfarenhet inom träning, hälsa och rehabilitering.  Den gemensamma nämnaren är att de har en träningsbakgrund som inte primärt kommer från den klassiska gymvärlden utan istället ser till helheten i träningen.

IM Production, även kallat IMPROD,  är en leverantör med lång erfarenhet av ledskärmslösningar. IMPROD brinner för framtidens marknadsföring och digital kommunikation och skapar mervärde med deras färdiga LED lösningar för bästa bildupplevelse av virtuella miljöer.