Technogym

SKILL LINE - SKILLTOOLS


Kontakta oss
Försäljning

TA DIN TRÄNING TILL NYA NIVÅER

Tävling kan göras i alla dimensioner, så länge det är mätbart. Varje detalj spelar roll, precis lika mycket som att varje repetition räknas och att en millisekund kan göra skillnad.

Nöj dig aldrig med låg standard. SKILL ATHLETIC TRANING-metoden är sprungen ur en studie för att ge dig en energiboost och utveckla din potential till max. Det börjar med att höja lägsta nivån och utveckla grundstenarna: explosivitet, tempo, uthållighet och rörlighet.

Varje del i SKILTOOLS™ KIT är utformat för att utveckla din kapacitet och prestation, på ett säkert sätt. Rörlighet, uppvärmning och nedvarvning – alla de olika momenten i din träning har nu en komplett utrustning, utformad in i minsta detalj för att maximera din prestation och samtidigt bibehålla bra teknik.

Släpp dina begränsningar. Förbered dig för utmaningar. Överraska din kropp. Och upprepa det, om och om igen.

När träningen blir tuffare, spelar till och med designen roll. Synen och känslan av SKILLTOOLS förmedlar en känsla av rörelse och prestation. Designens noggrannhet och materialets kvalitet garanterar toppnivå på varje träningspass.

RÖRLIGHET

Rörlighet är nyckeln för att säkerställa att din kropps rörelser är effektiva. Våra produkter är designade för att förbättra din rörlighet och samtidigt minimera risken för skador vid träning.

Foam roller

Ta hand om dina muskler

Använd foam rollern före ditt träningspass för att få ut maximalt av din träning, eller efter träningspasset för att maximera musklernas återhämtning och förebygga trötta och ömma muskler. Du kan använda foam rollern för att lindra ryggsmärtor, testa dig fram och fördela trycket på rullen för att hitta vad som hjälper dig att mjuka upp musklerna i hela kroppen.

 

Mobility stick

Gör dig redo – förberedelserna är minst lika viktiga!

En ofta bortglömd men minst lika viktig del av utrustningen för alla typer av träning, The Mobility Stick täcker flertalet behov för både nybörjare och vana tränande. Den är ett användbart verktyg för stretch som möjliggör en otrolig variation för att förbättra rörligheten i hela kroppen. Den är ofta mycket användbar under uppvärmningsfasen och hjälper dig att förebygga skador. Sist men inte minst, så har vi lagt till samma markeringar som finns på en vanlig skivstång, så att du även kan utföra koplexa styrkelyftrörelser på ett säkert sätt.

Power bands

Power bands kan du använda för att underlätta din stretch och rörlighetsträning. De kan också användas som extra motstånd i olika övningar. Power bands finns tillgängliga i 6 olika nivåer av motstånd.

STABILITET

Stabilitet är en av grundstenarna till SKILL ATHLETIC TRAINING och är en viktig del i all din träning. Våra produkter möjliggör för dig som användare att inte bara utveckla din stabilitet utan också förbättra din bålstyrkan.

Balance Pad

Addera en balansplatta till all din träning, för att utmana din balans ytterligare. Bara fantasin kan begränsa dig.

Balance Dome

Ett måste för att utveckla din stabilitet

Missta dig inte: Balansbollen är inte bara en accessoar, den är ett viktigt redskap som hjälper dig att förbättra din bålstyrka och stabilisera musklerna för att ta din prestation till nya nivåer. Vänd på den och utnyttja de två handtagen på den platta sidan för att öppna upp för en rad nya övningar. Utför övningarna med vikt, Power Bands eller cables för att förbättra din stabilitet, balans och prestation.

Wellness Ball

Wellnellsbollen hjälper dig att bygga upp en stabil och stark bål, som är nyckeln för stabiliteten. Vikten skiljer sig från toppen till botten av bollen, vilket ger dig nya utmaningar att jobba med din stabilitet.

EXPLOSIVITET OCH STYRKA

Med våra redskap kan du träna och förbättra både din explosivitet och din styrka. Dessa grundstenar är nödvändiga för alla, oavsett träningsform, och viktiga för att utvecklas som atlet.

Medicine Ball

Spring, pressa, kasta, fånga, vrid, hoppa: Tänk på vilken rörelse som helst, och sen gör du den ännu lite tuffare. Utmana din prestation och utvärdera utmaningen med den väl uttänkta vikten av The Medicine Ball. Jobba med vikt och balans för att utveckla din bålstabilitet. Jobba med din styrka och kraft i explosiva övningar. The Medicine Balls perfekta form och hållbarhet klarar alla utmaningar.

Slam Balls

Våra Slam Balls hållbarhet gör dem till ett självklart val när det kommer till explosivitetsträning. Samtidigt som de klarar de hårdaste stötarna, kommer de också till nytta för att testa din uthållighet, förbättra din balans och utöver det utmana din koordination.

 

Designen är inte bara attraktiv för ögat, den är också utformad för att stöta bort svett och ge dig ett perfekt grepp.

SNABBHET OCH SMIDIGHET

Om du vill bli snabbare och kvickare i riktningsförändringar, kan våra redskap hjälpa dig på vägen. De kan användas som en del av din grenspecifika träning, likväl som i din vardagliga träning.

Cones

Flyttbara visuella banor hjälper dig att skapa nya träningsmönster varje dag, som hjälper din kropp och hjärna att röra sig mellan olika mönster och ändra riktning snabbt. Placera konerna i nya banor och utformningar och använd dem för att skapa nya rörelsemönster, runda efter runda.

Jump Rope

Neuromuskulär kontroll är en grundsten i all träning. Att hoppa hopprep används främst i uppvärmningssyfte, men samtidigt är det ett utmärkt sätt att träna din snabbhet och din koordination. Därför har vi lagt stor vikt på designen i aluminium med lasergraverade handtag.

Speed Ladder

Det är en sak att vara snabb, men att vara träffsäker är en annan. Att lära sig att vara både snabb och träffsäker samtidigt, kan vara en utmaning om du inte har visuella riktlinjer och feedback på hur du kan förbättra rörelsen för att göra den så effektiv som möjligt. Det är därför vi designat och utformat The Speed Ladder, som är lätt att använda, enkel att förvara och lätt att fästa i marken tack vare sin antislipfunktion.

HÅLL DIG UPPDATERAD

Du kan logga in via UNITY SELF-kiosken eller scanna QR-koden som finns placerad på ställningen där SKILLTOOLs förvaras, med hjälp av din mywellness-app på din smartphone för att ta del av träningsprogram, videoinstruktioner för övningar, få uppdateringar kring din träning och dina mål och ta del av schemalagda klasser och aktiviteter.

SKILLTOOLS KIT innehåller

technogym-skilltools-qicraft