Rekrytering

Account Manager (Skåne) till Qicraft Sweden AB

Väx med oss, nu söker vi nya stjärnor till vårt säljteam – är du vår nästa Account Manager?

Om företaget


Qicraft är den ledande leverantören av träningsutrustning och unika kundlösningar i Sverige, Norge, Finland och Estland. Vi hjälper våra kunder att leverera de bästa resultaten inom hälsa, wellness och affärer. Nu söker vi en Account Manager till vårt team i Skåne. 

Vi har en helhetssyn i allt vi gör. Vi bygger långsiktiga relationer med våra partners och kunder, vi har en bred kunskap och spetskompetens, men framför allt har vi en stark passion för vår mission: ”activating people”.

Qicraft är exklusiv distributör av Technogym.

Vi erbjuder lösningar för en bred marknad: träningsanläggningar, sjukhus, idrottskliniker, rehabiliteringscenter, företag, hotell, SPA, offentliga institutioner, organisationer och privata hem.

 Qicraft i Sverige har 25 anställda med kontor i Stockholm samt säljrepresentanter lokalt i landet. Vi har även en egen rikstäckande service- och underhållsavdelning.

 

Om tjänsten

Qicraft expanderar och behöver nu stärka upp säljteamet med en driven medarbetare med sinne för affärer och viljan av att bygga långsiktiga relationer.

Du kommer att ansvara för att bygga upp och utveckla försäljningen inom segmentet Clubs and Chains. Arbetet innebär framförallt nykundsbearbetning och prospektering men även till en viss del övertag av befintliga kunder.

 

Account Manager Skåne

Du utgår från ditt hem i Skåne, och kommer jobba självständigt över hela Södra Sverige med merparten av kunderna i Skåne. Detta innebär en hel del resor och övernattningar på hotell. Tjänsten ingår i det svenska säljteamet och rapporterar till försäljningschefen.

 

Vi erbjuder

Att få arbeta med världsledande helhetslösningar, koncept och enstaka produkter.
Att få arbeta i en spännande bransch med stark tillväxt.
Kontinuerlig produktutbildning i Sverige och utomlands.
Personlig utveckling i ett vinnande team.
Härliga arbetskollegor som med stor erfarenhet stöttar dig i din inlärning och fortsatta utveckling.
Goda förmåner och tjänstebil.

 

Om dig

  • För att lyckas i rollen tror vi att du har arbetat som inne- eller utesäljare med goda resultat. Vi värderar din inställning och ditt engagemang samt din vilja att ta ansvar.
  • Du har en passion för träning och hälsa
  • Du drivs utav att nå mål och resultat samt är duktig på att skapa varaktiga relationer och nätverk.
  • Ditt positiva sätt gör att du är en god kommunikatör med en fallenhet för att möta olika typer av människor i olika situationer.
  • Du kan arbeta på ett systematiskt, organiserat och effektivt sätt för att på så vis nå resultat.
  • Som person har du en sund och aktiv livsstil vilket ligger i linje med varumärket du kommer att representera.
  • Du har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.
  • Du har B-körkort.

 

Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda dig en intressant utmaning i en positiv miljö. Du får ett stimulerande och självständigt arbete, marknadsmässig lön, bonus och tjänstebil. Har du frågor är du välkommen att ringa försäljningschef Alexander Hed 0733-71 3082, alternativt mail alexander.hed@qicraft.se.

 

Omfattning, anställningsform och lön

– Tillsvidareanställning
– Fast lön samt en rörlig provisionsdel

 

Ansökan

Vi sätter stort värde i att dina personliga egenskaper stämmer överens med företagets värdegrund Take PART. Detta är helt klart ditt nästa steg i karriären om du önskar arbeta i en spännande och positiv bransch med energiska människor och kraftig tillväxt. Välkommen med din ansökan. Vi tar emot ansökan via e-post, rekrytering@qicraft.se, bifoga CV samt personligt brev.

Skicka in din ansökan senast 8:e februari 2019. Rekryteringsarbetet kommer starta omgående och fortgå löpande.