Artikel

Global Wellness Summit 6-8 oktober 2018

Technogym Village, Technogyms huvudkontor, anordnar tolfte upplagan av GLOBAL WELLNESS SUMMIT 6-8 oktober. Detta prestigefulla event samlar internationella toppledare i syfte att forma framtiden för den globala hälsoekonomin.

Kontakta oss
Försäljning

För första gången kommer GWS att hållas i Italien och förväntas locka över 600 högt uppsatta delegater från mer än 80 länder. Bland de finns arkitekter, fastighetsmäklare och beslutsfattare inom hotell- och restaurangbranschen representerade.  Detta skapar en unik möjlighet för Technogym.

Vi är mycket glada över möjligheten att välkomna internationella opinionsledare, som delar vår mission att hjälpa människor världen över till en lyckligare och hälsosammare liv, till toppmötet på Technogym Village”. – Nerio Alessandri, Grundare och VD för Technogym

Deltagarna kommer att få fördjupa sig i kommande trender och växande affärsmöjligheter inom den globala hälsomarknaden. Samtidigt kommer de att få ta del av den unika Italienska synen på hälsa och välmående som inkluderar mat, konst, design och mode.

Bland de prestigefulla talarna finns:

  • Antonio Citterio: Prisbelönt Italiensk arkitekt/designer.
  • Andrea Illy: Ordförande för Illycaffé
  • Ranieri Guerra: Medlem i World Health Organization
  • Alberta Ferretti: Världskänd modedesigner
  • Dan Buettner: Amerikansk bästsäljande författare till boken ”The Blue Zones”
  • Rocco Forte: Beslutsfattare inom den globala hotellmarknaden
  • Richard: Carmona: ”Public Health Service” för USA

Eventet arrangeras med stolthet och ses som en möjlighet att fortsätta spridningen av det sociala engagemanget som alltid karaktäriserat Technogym som företag, att förbättra människors livskvalitet och främja hälsa som livsstil.

Läs mer om eventet här.