Artikel

Technogym LIVE på MYRUN – din egna löpcoach hemma

TextLine Mari Langseth, Pia Seeberg

FotoPia Seeberg

 

Kontakta oss
Martin Rosqvist

Martin Rosqvist

Home Sales Specialist

070-971 21 72

Technogym MyRun är inte bara ett löpband. Den har nämligen funktioner och teknik som gör att den tillsammans med Technogym LIVE-appen ger dig en värld av möjligheter. 

Tänk att kunna ta med några av de bästa löparna och löptränare hem. Och att de guidar dig genom sessioner som är anpassade efter just ditt träningsmål. Tänk dig att de ger dig feedback under sessionen, och att sessionen är skapad just för dig och din nivå. Nu är det möjligt! MYRUN tillsammans med appen Technogym LIVE ger dig allt detta och är en svårslagen kombination när det gäller att hitta motivation till ditt nästa löppass.

Pia Seeberg använder den nye Technogym LIVE-appen på sin iPad, tillsammans med löpbandet MYRUN.

Du kan enkelt ladda ner Technogym LIVE-appen till din surfplatta

LIVE-appen innehåller både fristående löppass och fullständiga träningsprogram, som du kan följa för att uppnå ett specifikt mål. Dessutom kan du med hjälp av Technogym Outdoors -funktionen, välja att springa i olika miljöer från hela världen. Technogym Music Playlist väljer låtar från din spellista som passar den hastighet du springer i, vilket gör MYRUN till det första musikinteraktiva löpbandet någonsin.

Löpträning har aldrig varit enklare eller roligare

För min del är det en fantastisk lyx att kunna sätta igång löpbandet, ansluta till surfplattan eller telefonen och vips, så är jag mitt i en session som jag vet är kopplat till mitt mål. Dessutom är det en trygghet att coachas av människor som vet vad de gör, och jag vet att både sessionerna och appens funktionalitet alltid är i ordning.

Relaterade produkter
Technogym Live app – MyRun, Technogym Cycle och Technogym Elliptical

TechnogymTechnogym Training Applications - Technogym Live app – MyRun, Technogym Cycle och Technogym Elliptical

Läs mer

Optimera löptekniken och förbättra utvecklingen snabbare

MYRUN är utvecklat av löpare för löpare, och har för mig varit en avgörande faktor för att optimera mitt löpsteg och få bättre teknik när jag springer. Löpbandet mäter både kadens och steglängd, ger kontinuerlig feedback om hur effektivt du springer under en session. Detta gör sessionerna tuffare på kort sikt, men på lång sikt har det hjälpt mig att utvecklas som löpare. Varje gång jag springer utomhus har jag löpbandets feedback i bakhuvudet, och kan nästan känna när stegen blir för långa och tekniken lidande.

Ett löpband hemma sänker tröskeln till träning, och tillsammans med LIVE-appen når du ditt träningsmål snabbare.

Relaterade produkter
MyRun löpband

TechnogymMYRUN - MyRun löpband

Läs mer
pia seeberg testimonial my run

“Jag älskar MyRun, den är lätt att använda och ger mig all träningsinformation jag behöver. Tack vare tekniken får jag feedback i realtid om kadens och steglängd, vilket har hjälpt mig att förbättra min löpteknik.”

Pia Seeberg
Personlig- och mentaltränare, författare och Technogym ambassadör