Artikel

Upptäck Technogym Top Locations

FotoTechnogym

Technogym Top Locations – Arkitektur, design, träning och välbefinnande på några av världens vackraste destinationer

Konceptet Top Locations av Technogym består av ett urval av arkitektoniska pärlor och hotell världen över som har valt Technogym som sin wellness-partner.

Belägna några av de mest fantastiska platserna i världen, vill dessa hotell erbjuda en annorlunda och minnesvärd upplevelse för besökaren. Här kan du ägna dig åt avkoppling och träning i unika miljöer. Upplev den perfekta blandningen av arkitektur, inredning och professionell kompetens från Technogym Wellness Designers. Behöver du inspireras inför nästa semester? Kanske är du designer eller inredningsarkitekt och söker inspiration inför ett nytt projekt? Nedan har vi samlat några av Technogyms Top Locations runt om i världen för dig att ta del av.

Belmond Reid’s Palace, Madeira

Le Bain av Cavcorp har valt Technogym som sin wellness-partner

Unika Le Bain höjer ribban för arkitektonisk design med sina böljande former, exklusiva materialval, texturer och färger. Från det sofistikerade strandlivet i södra Frankrike till den subtropiska staden Brisbane, har det italienska familjeägda företaget Cavcorp återskapat en unik livsstil vid poolen på sjuttonde våningen med utsikt över Brisbanes silhuett, ikoniska Story Bridge och Brisbane River. Le Bain genomsyras av en lyxig resortkänsla och inkluderar två temperaturstyrda badtunnor, en uppvärmd pool och ett träningscenter i världsklass, fullt utrustat med produkter från Technogym.Damien Cavallucci, chef för Cavcorp, vill bidra för att främja en hälsosammare livsstil som ger människor längre och lyckligare liv. Därför har Cavcorp lagt ett stort fokus på funktionalitet, men utan att tumma på estetiken. Fitnessområdet består bland annat av en uppvärmd pool och en 25 meter lång gräsmatta som kan utnyttjas för privata träningskurser. Gymmet är placerat med utsikt över poolen och här kan du köra ett styrke- eller konditionspass i solnedgången på någon av maskinerna från Technogym. Här finns bland annat träningsutrustning från serien Performance Skill Line som Skillbike, Skillrow och Skillrun, men även träningsutrustning från den exklusiva kollektionen Personal Line av Antonio Citterio för Technogym. 

Exklusiva Ritz-Carlton, Perth – naturliga material, design och teknik i fokus 

På andra sidan jorden, vid Swan River i Perth, Australien, ligger det exklusiva hotellet Ritz-Carlton. Hotellet erbjuder en fantastisk utsikt över stadens silhuett, lyxiga faciliteter, kulinariska upplevelser, infinitypool med utsikt över floden och ett exklusivt spa och fitnesscenter med utrustning från Technogym. Inredningsarkitekten har fokuserat på naturliga materialval, design och att säkerställa bästa möjliga upplevelsen för besökarna. Hotellets gym erbjuder träningsutrustning som trots sin avancerade teknik, passar alla åldrar och nivåer. Valet föll naturligt på Technogyms produkter tack vare dess exklusiva känsla och välutvecklade teknik. Här finns bland annat träningsmaskiner från serien Excite Live som erbjuder gästerna träning och underhållning på samma gång.

The Collection har valt Wellness från Technogym till deras exklusiva hotell, villor och lägenheter

Technogym och The Collection har ett exklusivt samarbete där Technogym ansvarar för träningsutrustningen på de lyxiga The Collection-platserna. The Collection äger och driver en unik portfölj av villor, privata hem och hotell i världsklass belägna på några av de bästa destinationerna i världen. De erbjuder sina gäster unika upplevelser, och när de stod inför att välja samarbetspartner inom träning och hälsa var Technogym det självklara valet. 
 
Technogyms träningsutrustning kan ses på The Collections olika spa i London, Paris, Saint Barth och Saint Jean Cap Ferrat. Den exklusiva produktserien Personal Line designad av Antonio Citterio för Technogym består av innovativa designprodukter som är lika tekniskt avancerade och användarvänliga som resten av Technogyms träningsprodukter. Serien finns på flera av The Collection-hotellen.

Tack vare deras långa erfarenhet är Technogym den perfekta partnern för att skapa hälsomiljöer och lösningar för premiumgäster, öka hotellets attraktivitet, upprätthålla lojaliteten och tillgodose behoven hos gäster som föredrar att träna själva på sina rum eller på hotellets träningsanläggning.”

Relaterade produkter
Run Personal löpband

TechnogymPersonal Line - Run Personal löpband

Läs mer

En aktiv semester på femstjärnigt hotell där välbefinnande och prestation är i fokus 

Spektakulära omgivningar och faciliteter i världsklass. The Grove Hotel i Storbritannien erbjuder en exceptionell upplevelse när det gäller välbefinnande och avkoppling. Den privata orten ligger bland 300 hektar vacker natur, prunkande trädgårdar, pooler, tennisbanor och konst. Det charmiga landskapet bidrar till maximal avkoppling med ett flertal prestigefyllda faciliteter i närheten, bland annat det prisbelönta Sequoia Spa.

”I samarbete med Technogym har vi utvecklat vårt träningserbjudande som är en del av den totala upplevelsen som våra gäster får här på The Grove Hotel. Investeringen har gjort att vi förblir ett av de modernaste hotellen i Storbritannien. Lyxmedlemskapet har ökat med 5 % och försäljningen av personlig träning och antalet användare med positiv feedback är över 20 %. Den nya utrustningen från Technogym har också hjälpt oss att förbättra vårt rehabiliteringserbjudande.”

Jamie Pagan, Sequoia Spa Director på The Grove Hotel

Det moderna gymmet på The Grove Hotel erbjuder träning för alla nivåer. Här hittar du bland annat den innovativa produktserien Artis för kondition- och styrketräning. Artis-serien kompletteras med konditionsmaskiner från Skill Line-serien. Tillsammans har produktserierna bidragit till att höja användarupplevelsen och gjort att tränings- och PT-utbudet har blivit bättre, roligare och mer effektivt.

Relaterade produkter
SKILLRUN

TechnogymSKILL LINE - SKILLRUN

Läs mer

”Genom att introducera våra gäster till den nya innovativa Skill Line- och Artis-produkterna fick vi större anslutningsmöjligheter. Tack vare produkternas smidighet kunde vi skapa ett mer rymligt träningsområde uppdelat i tre fitnesszoner.”

Jamie Pagan, Sequoia Spa Director at The Grove Hotel

 

Se flera exklusiva hotellgym av Technogym