Artikel

Utrustningen som motiverar dig

TextPia Seeberg

FotoPia Seeberg

Kontakta oss

Technogym BENCH är en favorit när det kommer till träningsutrustning hemma. Tillsammans med den nya Technogym-appen har träningupplevelsen om möjligt blivit ännu bättre! Bänken innehåller allt du behöver för att kunna köra igenom hela kroppen och med appen får du träningsprogram och en digital personlig tränare som motiverar dig. Pia Seeberg (Journalist, Personlig- och mental tränare, författare och träningsinfluencer) använder dagligen Technogym BENCH tillsammans med Technogym-appen. Här förklarar hon varför hon gillar kombinationen så mycket.

Hemmaträning – få tid för den viktiga träningen i vardagen

Under de senaste tiden har många av oss insett värdet av hemträning som ett viktigt redskap för att hålla oss starka och friska. Vi tvingades se möjligheter, snarare än begränsningar, när det gällde vad vi kunde utföra för fysisk aktivitet innanför husets fyra väggar. Och det som tidigare upplevdes som en kompromiss är nu den optimala träningsrutinen för väldigt, väldigt många – inklusive mig själv.

Pia Seeberg använder Technogym BENCH och Technogym APP i sin dagliga träning.

Oändliga träningsmöjligheter – nu ännu bättre med Technogym -app

Technogym BENCH använder jag flera gånger i veckan, både i min egen träning och i träning med kunder. Bänken erbjuder oändliga träningsmöjligheter och gör det lätt för mig att träna både över- och underkropp, med tungt eller lätt motstånd, beroende på vilken muskel jag vill träna. Med den nya Technogym-appen får jag massor av ny inspiration. I appen kan jag enkelt filtrera övningar baserat på den utrustning jag har tillgänglig. Genom att välja Technogym Bench i appen får jag en serie övningar som utgår ifrån bänken, och jag kan enkelt välja vad som passar mig just den dagen.

Technogym-app består av massor av olika träningspass, där du enkelt kan filtrera passen utifrån vilken utrustning du har tillgänglig och vill träna med. Du kan träna både rörlighet, kondition och styrka. Dessutom kan du sätta upp specifika träningsmål och hitta träningsprogram som hjälper dig att nå dessa. Med hjälp av appen har du även tillgång til skickliga tränare som motiverar och guidar dig, oavsett vilken träning du väljer.

Pia Seeberg – TG BENCH

“Jag älskar allt som bidrar till att göra träningen enklare och mer tillgänglig, både för mig själv och andra. Technogym BENCH och Technogym APP är en superkombo som definitivt gör just det! ”

Pia Seeberg
Personlig- och mentaltränare, författare och Technogym ambassadör
Relaterade produkter
Technogym App

TechnogymTechnogym Training Applications - Technogym App

Läs mer
Vill du ha mer inspiration för din hemmaträning? Kolla in vår blogg. Läs också Pia Seerbergs tio bästa träningsprodukter att ha hemma.