Digitala lösningar

GOING DIGITAL – En workshop om digitalisering i träningsbranschen

Fullbokat men håll ögon och öron öppna, snart kommer det nya möjligheter…
Tills dess rekommenderar vi att du följer oss på Instagram, Facebook och/eller Linkedin för att inte missa något.

Må gott.

Vad innebär digitalisering och hur påverkar det affärerna?

I en värld där allt runt omkring oss rör sig i allt snabbare takt tack vare den snabba teknikutvecklingen är det lätt att gå vilse. Känna sig stressad och därmed bli nästintill förlamad och ambivalent inför förändring.

Det är inte så konstigt, plötsligt ska vi lära oss hur sociala kanaler fungerar och ständigt posta nytt innehåll. De sociala kanalerna förändras dessutom ständigt, nya algoritmer och bestämmelser hör numera till vardagen.

Otaliga nyhets-siter och branschmagasin rapporterar om nya affärsmodeller och nya målgrupper, millenials, baby boomers, o.s.v.
Numera räcker det inte att bara träffa kunderna när de är på gymmet och skicka ett mejl någon gång ibland.
Hur når vi de resten av tiden? Hur håller vi oss relevanta och sticker ut i bruset? Hur skapar vi engagemang och lojalitet?

Det här och mycket mer är några av sakerna vi kommer att behandla under vår workshop.

Going Digital kommer att ge dig handfasta tips som du kan börja applicera i din verksamhet direkt efter workshopen. Dessa tips vet vi fungerar och kommer att göra din verksamhet vassare.

Torsdag 7 mars på Qicrafts Huvudkontor

08.00-08-30           Frukost
08.30-09.15           Starkt varumärke via Sociala Medier
5 min paus
09.20-10.05           Nya beteendemönster och Social Selling
5 min paus
10.10-10.55           Digital förändring – så här sparar du tid och pengar
5 min paus
11.00-12.15           Workshop – Implementering på riktigt
12.15                        Lunch

Vi har samlat många års erfarenhet inom digitalisering, marknadsföring, försäljning och kommunikation. Något vi nu erbjuder dig helt kostnadsfritt*.

Adressen är Vallgatan 11, 170 67 Solna

Här är våra workshopledare:

Jessica Clarén

Jessica driver idag en av Sveriges största träningsbloggar och är en äkta influencer inom cykelcommunityn med 10-tusentals följare på Instagram och Facebook. Hon är utbildad på en av de mest prestigefyllda skolorna inom marknadsföring och kommunikation. Hon titulerar sig digital art director och en av de första som utbildades på Hyper Island i Stockholm .

Jessica jobbar idag som Digital Marketing Specialist på Qicraft och kommer att föreläsa om hur du stärker ditt varumärke via Sociala Medier.

Norberto Lacourt

Norberto har mer än 20 års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och försäljning och en nästan lika lång karriär inom träningsbranschen, bl.a. som tränare och utbildare. Han är påläst gällande globala träningstrender och hur ny teknik påverkar våra beteendemönster.

Norberto jobbar som Marketing Specialist och Education Manager på Qicraft. Han kommer att föreläsa om hur teknik påverkar våra beteenden och därmed affärerna. Han kommer även att väva in och bena ut vad ”Social Selling” betyder och hur det fungerar.

Sebastian Östman

Sebastian är utbildad inom Systemvetenskap, Databashantering och IT-Säkerhet på  KTH i Stockholm.
Hans analytiska förmåga, djupa förståelse och kunskap inom teknisk utveckling, gör honom till en ovärderlig resurs när det kommer till implementeringar av digitala kundhanteringssystem, nya betallösningar och affärsmodeller.
Han är helt enkelt en av Sveriges absolut vassaste när det kommer till digitala system inom träningsbranschen.

Sebastian jobbar som Digital Solution Specialist på Qicraft och kommer att föreläsa om implementering av nya digitala lösningar, vad man ska tänka på och ge dig verktyg som kommer att spara din verksamhet både tid och pengar.

 

Workshopen är kostnadsfri*, vi bjuder dessutom på frukost, lunch, kaffe och all vår samlade kunskap. Värdet på den här kursen är ca 10 000 SEK/person.

Allt du behöver göra är att anmäla dig här (skriv ”Going Digital” i ämnesraden) senast 25 februari. Antal platser är begränsade till 20 och endast tre deltagare per företag.

 

Det krävs minst 10 deltagare för att workshopen ska bli av och vi förbehåller oss rätten att ställa in vid färre antal anmälda deltagare.

*Vi utebliven avanmälan senast 24 tim innan workshopstart, debiterar vi 1 500 SEK exkl. moms/person.