Event

Häng med på Prana Festival

Prana Festival är ett event för hälsa och träning som från 2019 arrangeras på Åby Arena 28 – 29 september i Göteborg (Mölndal). Med mer än 100 klasser, workshops och föreläsningar, stor tävling för functional fitness-utövare, löpartävlingar blir resultatet inget mindre än en folkfest för träningsentusiaster och beslutsfattare inom träningsbranschen.

Prana festival bjuder på lärare, idrottsprofiler, forskare, föreläsare och instruktörer av toppklass från Sverige, Europa och USA.

Kontakta oss

Vi har valt att vara med i år och kommer att bjuda på SKILL PERFORMANCE klasser både lördag och söndag. Förutom produkter från vår SKILL LINE och digitala format  kommer vi även att erbjuda möjligheten att prova på världens bästa löpband för hemmabruk, MYRUN.

Vi erbjuder dig som är Qicraft Technogym kompis en exklusiv rabattkod som ger dig 20% rabatt vid bokning*.
Boka här och använd rabattkoden QICRAFT.

*Den första juni höjs priserna så passa på nu.

Prana Festival har ett tydligt fokus på hälsa genom fysisk aktivitet som utgångspunkt, vilket stämmer väl överens med det Qicraft Technogym vill förmedla. Det kommer dessutom att bli oerhört kul att komma närmare våra kunder i västra och södra Sverige. Häng med oss!

Välkommen till en aktiv träningsfestival där vi ökar livskraften genom fysisk aktivitet, intellektuell stimulans och hjärtlig gemenskap.

PRANA [pɻa:ɳa] = livskraft