Event

VÄLKOMMEN PÅ GRUNDUTBILDNING TECHNOGYM SKILL LINE

TextJohanna Karlsson

GRUNDUTBILDNING TECHNOGYM SKILL LINE:

SKILLMILL™ – SKILLROW™ – SKILLRUN™

Vi bjuder nu in dig till ett unikt utbildningstillfälle på Kungliga Tennishallen med våra Master Trainers: Linus Åberg och Anders Backéus.

Datum: Söndagen 4 mars 2018
Tid: Grupp 1 kl. 09:00-12:00 och Grupp 2 kl. 13:00-16:00.
(Först till kvarn, max 25 st/grupp)
Plats: Kungliga Tennishallen, Lidingövägen 75, 115 41 Stockholm
Utbildare: Linus Åberg och Anders Backéus (båda Master Trainers på Qicraft/Technogym)
Pris: Kostnadsfritt


ANMÄLAN

Anmäl dig genom att fylla i formuläret via länken nedan. Anmälan är bindande och vi reserverar oss för att utbildningen kan bli fulltecknad – först till kvarn gäller.

Till anmälan: klicka här

Maxantal per grupp: 25 st.
Maxantal från varje anläggning: 2 st. 


LINUS ÅBERG

Linus är delägare på InMo som är ett tränings- och friskvårdsföretag som grundades 2005 i Stockholm. Sedan hösten 2016 ansvarar InMo för driften av anläggningen på Kungliga Tennishallen. Linus är utbildad och legitimerad naprapat sedan 2003. Han håller utbildningar på Naprapathögskolan och Slingträning samt föreläser om belastningsergonomi och anatomi på PT-utbildningar.

Linus brinner för att hjälpa personer med träning genom att förbättra och rehabilitera nedsatta funktioner och skador. För honom är det viktigt att arbeta i ett team av välutbildade kollegor som kan komplettera varandra för att hjälpa kunden på bästa sätt.

Han är stolt över att vara en del i Qicrafts kompetenta utbildningsteam.  Technogyms produkter Easyline, Kinesis, Dap och Omnia, ligger honom varmt om hjärtat då de maskintyperna anpassar sig efter din kropp och dina förutsättningar på ett väldigt bra sätt. Han ser även de stora fördelarna med produktserien SKILL LINE. Hans gedigna anatomikunskaper kommer väl till användning för att förklara helheten i de mer komplex maskinerna i Technogyms produktportfölj.


ANDERS BACKÉUS

Anders Backéus är Sveriges bästa roddare med den fysiska förmågan att bli en av de bästa i världen. Hans 7,16 l/min i syreupptagningsförmåga är det näst högst uppmätta värdet i svensk idrottshistoria, efter roddaren Lassi Karonen. Dessutom placerar hans personliga rekord på inomhusrodd honom som den näst snabbaste roddaren i Sverige genom tiderna. Anders bor i Vaxholm och tävlar för Vaxholms Roddförening. Han kom i kontakt med sporten för första gången hösten 2008, då han flyttade till Uppsala för att studera till civilingenjör. Som färdig civilingenjör inom kemiteknik och med flertalet SM-medaljer i bagaget har han nu siktet inställt på att ta medaljer på de stora mästerskapen.

Sedan hösten 2015 jobbar Anders som instruktör på Acid Training, ett HIIT-gruppträningsgym i centrala Stockholm. Det brinnande intresset för träning och för att hjälpa andra att nå sin fulla potential, har gjort att han vid sidan av sitt egna idrottande även coachar privatpersoner och företag.

”Det är underbart att få hjälpa andra att komma igång eller utveckla sitt motionerande. Jag tycker att det är fantastiskt att få dela med mig av mina erfarenheter kring tränings- och teknikutveckling inom konditionsidrotter i allmänhet och rodden i synnerhet.”

Relaterade produkter
SKILLRUN

TechnogymSKILL LINE - SKILLRUN

Läs mer
Kontakta oss
Alexander Hed

Alexander Hed

Country Manager

+46 (0)8 441 87 80