Event

Välkommen på Watt-utbildningTechnogym Group Cycle

TextJohanna Karlsson

Kostnadsfri Watt-utbildning Technogym Group Cycle
Utbildare Master Trainer Jessica Clarén

Utbildningen är anpassad till dig som instruerar på Technogyms Group Cycle Connect. Vi på Qicraft vill att du och din klubb skall ligga i framkant. Därför önskar vi bidra med kompetensutveckling inom marknadens hetaste cykeltrend – Watt.

Datum: Söndagen 8 april 2018
Tid: Kl. 09:00-16:00
Plats: Hälsomagasinet (Hamnen), Östra Längdgatan 1, 611 35 Nyköping
Utbildare: Jessica Clarén (Master Trainer på Qicraft/Technogym)
Anmälan: Se länk till anmälningformulär längre ner, först till kvarn gäller
Pris: Gratis, max 4 deltagare/klubb


ANMÄLAN

Anmäl dig genom att fylla i formuläret via länken nedan. Anmälan är bindande och vi reserverar oss för att utbildningen kan bli fulltecknad – först till kvarn gäller.

Till anmälan: klicka här  


JESSICACLARÈN

Jessica Clarén – ambassadör för Scott och Reebok, utbildare för Qicraft/Technogym och en driven entreprenör. Vinnare av Guldhjärtat. En av Sveriges största och mest inflytelserikaste träningsbloggare. Jessica är också grundaren till She Rides och Strongher ambassadör.
Jessica är en eldsjäl inom träningsbranschen och har genom åren alltid strävat efter att vara nytänkande. Sedan guldhjärtat har hon också satsat stort på att få in fler tjejer i cykelsporten. 2013 grundade hon She Rides community och är utvald som Strong Her ambassadör. Jessica bygger cykelutbildningar och konceptklasser med världen som arbetsplats och är numera också tävlingscyklist. Som en av Sveriges mest lästa och inflytelserikaste träningsbloggare förmedlar hon träningsglädje och fördjupad kunskap inom hälsa.
Jessica söker ständigt efter mer och ny kunskap för att hitta nya dimensioner – holistiskt, genomtänkt, smart och kärleksfullt.
Hon har också SM-guld hemma och drömmer om att köra Paris Dacar.

Kontakta oss
Alexander Hed

Alexander Hed

Country Manager

+46 (0)8 441 87 80

Relaterade produkter
GROUP CYCLE

TechnogymGroup Cycle - GROUP CYCLE

Läs mer