Produkter

Technogym Bike – På gym, hotell eller kontor

 

Kontakta oss

Erbjud otaligt med inomhuscykelklasser ledda av topptränare med Technogym Bike

Ett brett utbud av uppslukande upplevelser i en och samma utrustning. Med Technogym Bike kan du ta med dig energin från världens främsta tränare in på din anläggning, hotellrum och till och med kontoret.

Live

Delta i live-klasser, klättra upp på topplistan och interagera med andra deltagare, det är som att vara i cykelstudion i realtid.

On-demand

Vem som helst kan när som helst välja en klass on-demand från vårt stora bibliotek. Klicka bara och gör dig redo för en rolig och energisk åktur.

Omfattande bibliotek

Technogym Bike erbjuder otaliga klasser med olika varaktigheter, tränare, musikstilar och instensitet. Vill du hellre ta det i egen takt på en magisk plats någonstans i världen, väljer du enkelt några av utomhusmiljöerna.

Hur Technogym Bike passar din verksamhet

Technogym Bike är den perfekta dygnet-runt-lösningen för virtuella gruppklasser och avkopplande träningspass i en virtuell utomhusmiljö för träningsanläggningar, hotell och kontor. Med Technogym Live-plattformen kan alla delta i spännande och uppslukande klasser var som helst och när som helst.

Technogym Bike på träningscentret

Föreställ dig spänningen i en cykelstudio – ljuset, atmosfären och ljudet. Tänk dig att kunna erbjuda samma upplevelse genom en skärm direkt på din cykel. Technogym Bike öppnar nya möjligheter att engagera människor som gillar cykelträning på gymanläggningar, hotellgym eller kontor.

Technogym Bike på hotellrummet

Det har aldrig varit lättare att träna på rummet, skyddat från omvärlden. Med Technogym Bike kan dina gäster få tillgång till ett ständigt uppdaterat bibliotek med träningsklasser från de bästa studiorna i världen med de bästa tränarna.

Technogym Bike på kontoret

Ge dina anställda möjlighet att gå på cykelklasser för att ”ladda batterierna” som en del av ditt företags wellnessprogram. Technogym Bike är också den perfekta förmånen för anställda som vill hålla sig i form hemma.

Läs mer om Technogym Bike

Relaterade produkter
Technogym Bike träningscykel

TechnogymTechnogym Bike träningscykel

Läs mer