Kampanj

TILLSAMMANS FÖR EN HÄLSOSAMMARE VÄRLD!

TextNorberto Lacourt

Let’s Move For a Better World 2019

För sjätte året i rad, mellan den 11:e och 30:e mars 2019, arrangerar vi tillsammans med Technogym Let’s Move For a Better World.
Syftet är att bromsa dagens akuta globala problem med stillasittande, som bl.a. resulterar i fetma och andra sjukdomar som kostar samhället enorma pengar och inte minst personligt lidande.

HUR KAN NI SOM KLUBB DELTA OCH BIDRA?

Era medlemmar och/eller anställda bidrar genom att deras träning registreras i mywellness app och omvandlas till MOVEs. All träning räknas, både på klubben, företaget, utomhus och i hemmet.
Det är deltagarnas sammanlagda antal MOVEs som räknas. Med andra ord, ju fler som deltar och rör på sig regelbundet, desto fler barn får tillgång till en aktivare livsstil och därmed hälsosammare liv.

Era totala antal MOVEs ger er chansen att vinna Technogymutrustning som ni sedan skänker till en lokal skola eller offentlig verksamhet som bedriver hälsofrämjande projekt kopplade till fysisk aktivitet för barn.

 

 

TÄVLINGSREGLER & PRISER

Klubbens, företagens eller organisationens totala insamlade MOVEs (all träning som genomförs under kampanjperioden och registrerats via mywellness app med pulsband eller i Technogym-utrustning) summeras i en ledartavla.

 • 10 000 000 insamlade MOVEs – valfri produkt från vårt sortiment till ett värde av
  10 000 Euro.
 • 3 000 000 insamlade MOVEs – valfri produkt från vårt sortiment till ett värde av
  3 000 Euro.
 • 1 000 000 insamlade MOVEs – valfri produkt från vårt sortiment till ett värde av
  250 Euro.

Priserna ska doneras till utvald organisation enligt bestämda kriterier:

 • En lokal skola eller offentlig icke vinstdrivande verksamhet som bedriver hälsofrämjande projekt kopplade till fysisk aktivitet för barn.

TÄVLINGSPERIOD

Årets tävling  sträcker sig från 11 – 30 mars.
Sista anmälningsdag är 23:e februari.

HUR DELTAR JAG?

Dina medlemmar bidrar genom att  samla MOVES till din anläggning som registreras via Mywellness Cloud vare sig de tränar hos dig, hemma eller utomhus.

 

KOSTAR DET NÅGOT ATT DELTA?

Det är kostnadsfritt för dina medlemmar och/eller medarbetare att delta i utmaningen och en perfekt aktivitet för att skapa ökad träningsglädje, tillhörighet mot ett gemensamt behjärtansvärt mål och skapa kringaktiviteter som genererar positiv PR och exempelvis nya medlemmar.

Du ansluter din klubb och/eller ditt företag och dina medlemmar/medarbetare genom att anmäla dig till oss. Boosta din kampanj genom att beställa marknadspaketet för 4 500 SEK + moms
(gäller per klubb/anläggning, företag och/eller organisation).


I paketet ingår:

 • 5 kepsar
 • 50 armband
 • 1 maskinklistermärke
 • 80 t-shirts
 • 25 gympåsar
 • 20 ballonger

Registrera dig innan 23 februari så bjuder vi på ett digitalt marknads-kit som ni kan använda i era Sociala Kanaler och webb. Vi bjuder även på marknadssupport för att se till att ni får bästa tänkbara förutsättningar att engagera så många som möjligt.

 

AFFÄRSMÖJLIGHETER

 

 

Efter att ha genomfört kampanjen i fem år, vet vi idag att antalet klubbesök i snitt ökar med 26%, antalet medlemmar med 15% och att 91% av deltagarna skulle vilja delta i kampanjen igen.

FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR ATT DELTA

 • Registrera aktivitet via pulsband på gymmet, i hemmet eller utomhus kopplad till din mywellness app. Om klubbens app bygger på mywellness-plattformen kan registreringen göras direkt i klubbens egna app.
 • Registrera aktivitet via tredjepartsappar som Strava, Polar, Garmin, m.fl. kopplade till mywellness app.
 • Technogym-utrustning som delar data till Mywellness Cloud.
  (exempelvis Group Cycle, SKILLMILL™ connect, TEAMBEATS, SKILLROW med app, SKILLRUN, ARTIS  Line, Unity, Excite, m.fl).
 • Max 2 000 MOVEs per deltagare per dag.
 • Bara medlemmar i deltagande klubb kan vara med.

”Under mars 2019 gör vi en global satsning för att inspirera människor till en aktivare livsstil, bromsa den globala fettepidemin och skapa en bättre framtid för våra barn.”

REGISTRERING

Hjälp oss att skapa en hälsosammare värld, mejla oss så hjälper vi dig med registreringen.