News

Äntligen är de här – färdiga gruppträningspass för dina Technogym-format

Technogym lanserar sin egen Format Experience License. En produkt som hjälper dina instruktörer att leverera de allra bästa gruppträningsupplevelserna. Samtidigt som den minskar tiden instruktörerna behöver lägga på planeringen.

Med Format Experience effektiviserar du din verksamhet, eftersom de färdiga gruppträningspassen och innehållsbiblioteket sparar tiden dina instruktörer normalt lägger på att planera passen. Nu behöver instruktören inte längre lägga sin dyrbara tid på att planera och bygga klasserna, hitta lämplig musik eller sätta upp kursprofiler. Om de inte vill. Technogym gör det åt dig.

Som instruktör eller tränare har du nu tillgång till en separat plattform där du kan välja mellan fördesignade spårprofiler, musik och en detaljerad beskrivning av varje övning. Dessutom får du tillgång till videoguider av de olika övningarna. Videoguiderna kan även visas på storbildsskärmen under passet.

Oavsett vilket pass det gäller kan instruktörerna nu fokusera på att leverera de bästa tänkbara upplevelserna för medlemmarna vid varje pass.

Vem drömmer inte om att lägga mindre tid på att sätta ihop gruppträningspassen? Men ändå leverera långt över deltagarnas förväntningar, varje gång?

Erbjud skräddarsydda gruppträningspass för dina medlemmar

Dina medlemmar motiveras av olika saker. En deltagare på ett cykelpass kan motiveras av musik och energin från de andra i rummet. En annan deltagare kan motiveras av prestation och konkurrens. Och detta gäller förstås även deltagarna på löp-, rodd- och bootcamp-passen. Vi är alla olika, med olika motivationsfaktorer och mål. Men med den nya Format Experience-licensen från Technogym kan du nu erbjuda gruppträingspass som möter ett brett spektrum av medlemmar, oavsett behov och mål.

Och oavsett om du har varit grupplektionsinstruktör i flera år eller precis har börjat, kommer du att bli förvånad över hur enkelt och smidigt det nya systemet är. Om du föredrar att skapa dina egna gruppträningspass kan du välja att börja med ett färdig pass och anpassa det, eller bygga ditt egna från grunden. Du bestämmer och Technogym hjälper dig att maximera investeringen i dina Technogym-format.

Technogym gruppträningsformat

Det är upplevelsen och energin vi vill skapa med våra produkter. Underbara, roliga och engagerande gruppträningspass som hjälper deltagarna mot sina träningsmål. – Sigve Christoffersen. Foto taget i Skill Zone under NIH aktiv 2019.

Detta är något vi vet att våra kunder har saknat. De älskar Technogym-formaten och de möjligheter de erbjuder när det gäller att skapa unika upplevelser för medlemmar. Men instruktörerna lägger ner mycket tid innan, för att planera och bygga upp passet. Nu gör vi det väldigt enkelt för instruktörerna, oavsett erfarenhet, att leverera några av de tuffaste och mest engagerande gruppträningspassen som finns. Det öppnar helt nya möjligheter för våra kunder nu när de har tillgång till färdiga pass, där spårprofiler, musik, videoguider och playbook ingår. Nu kan instruktören äntligen fokusera på att genomföra de bästa gruppträningspassen och motivera deltagarna utan att lägga ner tid på allt annat runt omkring. – Sigve Christoffersen – Format Sales Specialist på Qicraft i Norge.

NIH format experience technogym

 

Det här ingår:

  • Färdiga gruppträningspass till 8 olika Technogym format
  • 12 månatliga repetitiva gruppträningspass
  • 3 utbildningsvideos för dina instruktörer var fjärde månad
  • 1 ny playbook var fjärde månad