News

Hotellgym – en del av ert erbjudande?

Hälsa och träning har aldrig varit mer aktuellt än idag och svenska folket har aldrig varit så aktiva med träning som just nu. För allt fler är det en naturlig del i vardagen och något som man inte vill ge avkall på. Det innebär även att man förväntar sig att kunna ta med sin aktiva livsstil på affärs- och nöjesresor, och tillgång till gym och träning blir allt oftare väldigt avgörande vid val av hotell.

Fitness-Centre-1

Besöksliv.se skriver om 11 internationella hotelltrender och skriver om ”Träning och hälsa” som en stor trend:

”Träning och hälsa är en stark trend även på hotell som inte är spa- eller wellnessanläggningar. Ett bra gym är ett måste och många kedjor erbjuder också träningsmöjligheter på rummet. Det gäller såväl affärs- som nöjesresenärer. Några exempel är boutiqehotell-kedjan Kimpton som har paket med namn som ”Nama-stay” och ”Gear up”, yogamattor i rummen, ett hälsonyhetsbrev samt olika träningsprogram som går att följa via deras intern-tv. The Venetians i Las Vegas tar det hela lite längre; deras gym som är beläget i Canyon Ranch Spa Club erbjuder både klättervägg och inomhuscykling.”

Vi på Qicraft kan erbjuda lösningar och träningsutrustning från Technogym för hotellgym i alla storlekar.

Hotell01 - Small

Small  (20m²)

Hotell02 - Medium

Medium (50 m²)

Hotell03 - Large

Large  (+100 m²)

Leasing

Genom vårt systerbolag Qicraft Finance ger vi dig som kund möjlighet till skräddarsydda finansieringslösningar. Vi erbjuder både finansiell och operationell leasing, beroende på vilket som passar dig bäst. Utrustningen kan leasas i 3-7 år. Läs mer om leasing här.

Kampanjerbjudande

Just nu kan vi erbjuda leasing på träningsutrustning om en kostnad från 3 641 kr per månad* inklusive serviceavtal.

Mer info?

Kontakta Conny Karlberg, Corporate Health Specialist

Mail: conny.karlberg@qicraft.se eller mobil 0708 69 69 89

*60 månader löptid, 10% restvärde