News

Let’s Move For a Better World 2016

DELTA I UTMANINGEN LET´S MOVE FOR A BETTER WORLD 2016

DONERA DINA MOVES – TECHNOGYMS INTERNATIONELLA KAMPANJ FÖR ATT BEKÄMPA BARNFETMA

Genom att vara aktiv kan vi hjälpa andra. Kampanjen LMFBW uppmanar träningsanläggningar att tillsammans med sina medlemmarnas träning bidra till en större sak: bekämpa barnfetma. All inomhusträning mäts i MOVES. Den anläggning i varje land som uppnår flest MOVES under tävlingen, får möjligheten att donera Technogym-utrustning till en lokal skola eller offentlig verksamhet.

Tävlingsperiod

Årets tävling  sträcker sig 1 – 19 mars 2016 (sista anmälningsdag 18:e februari)

Kostar det att delta i Lets Move For a Better World?

Nej, det är helt kostnadsfritt att delta i utmaningen och en perfekt aktivitet för att skapa ökad träningsglädje, enas mot ett gemensamt mål och skapa kringaktiviteter som genererar positiv PR och nya medlemmar. Förra året fick en klubb som deltog med i LMFBW 60 nya leads!

Förutsättningar för att delta

För att delta i Lets Move For a Better World 2016 behövs följande:

  • Ett aktivt MywellnessCloud-konto med Challenge-app
  • Technogym-maskiner som är anslutna till MywellnessCloud via internet (ARTIS Unity, Artis U GO, ARTISUTV, Excite Unity, Excite Visio Web)
  • Technogym-maskiner som kan dela data med Mywellness Cloudtack vare TG Key eller Mywellness Key (Excite LED med nyckelläsare, Artisstyrka, Selection eller Element-maskiner med Iso control)
  • För att delta i utmaningen behöver medlemmen ladda ned MYWELLNESS-appen och skapa ett MYWELLNESS-konto eller få en Technogym-nyckel

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha ytterligare info:

Daniel Fredriksson:

Telefon: 08 441 87 80, mail: daniel.fredriksson@qicraft.se