Nyhet

Artis Synchro – ny och förbättrad version

TextMatilda Emilsson

FotoTechnogym

Låt kroppen röra sig som den är skapt för! Nya Artis Synchro är en unik och lättanvänd cardiomaskin. En av de bästa crosstrainer du kan hitta på marknaden med den mest moderna tekniken någonsin.

Artis Synchro ger dig variation i varje träningspass och hjälper dig uppnå de resultat och framsteg du vill ha, på ett roligt och effektivt sätt. Solid och bekväm i konsuktionen, med en elegant, modern och användarvänlig design. Artis Synchro är utvecklad tillsammans med Technogyms forskargrupp, och fokus ligger på ergonomi, biomekanik och kroppens naturliga rörelser.

Njut av obegränsad rörelse

Med Artis Synchro kan du ta dina längsta steg någonsin. Steglängden är upp till 67 cm, vilket ger dig möjligheter och bidrar till skonsam och effektiv träning Dessutom får du en behaglig och naturlig träningsupplevelse.

  • Undvik domnande fötter – fotplattan dämpar trycket och hjälper fötterna stå i en naturlig position under träningen.
  • Högsta grad av rörelse – expandera rörelsens mönster och räckvidd med nya «quick ramp» som gör det enkelt att byta fotplattans lutning från 5 ° till 35 °.
  • Naturlig sving – den ergonomiska designen gör att kroppen kan följa ett naturligt rörelsemönster.
  • Unity skärm med integrerade träningsprogram och ett stort utbud av underhållning såsom YouTube, Netflix, FaceBook och mycket mer.
Guidade träningspass, varierad och rolig träning - maskinens Unity skärm är lätt att använda. Med fyra inbyggda träningsprogram med videoguidning kan du enkelt träna färdiga pass på olika intensitetsnivåer. Maskinens mångsidighet och de fyra programmen «Uphill Stamina», «Glutes», «Total body» och «Long strides» kan utföras med 25 olika intensitetsnivåer. Programmen ger dig nya utmaningar och variation i varje träningspass.


Boost Glute Activation. Den genomarbetade biomekaniken ger full rörelse och expansion av höften, medan de vinklade handtagen gör att du kan luta dig framåt så att gluteusmuskulaturen aktiveras maximalt. 

Den nya Artis Synchro crosstrainerns kombinerar användarvänlighet med hög prestanda. Njut av ett träningspass med stora rörelser, känn kraften i maskinen genom alla kroppens muskler. Sätt ditt fokus på att arbeta med rumpa eller lår. Alternativen är oändliga. 


Läs mer om nya Artis Synchro här