Nyhet

FIBO 2020

FIBO har skjutits upp till 1-4 oktober 2020 på grund av Coronavirus-utbrottet. 

Kontakta oss
Marko Fjällstedt

Marko Fjällstedt

Sales Manager

+46 (0)709 71 21 78

FIBO i Köln anses  vara en av de viktigaste arenorna för leverantörer inom tränings- och hälsoindustrin globalt sätt.

Leverantörer från hela världen deltar och visar upp sina produkter, tjänster och delar sina visioner om hur de tror att träningsbranschen kommer att se ut i framtiden.

2019 var ett stort år för Technogym

FIBO är en fantastisk möjlighet att träffa andra människor i branschen. Ta del av de senaste trenderna, nyheterna och gå på intressanta föreläsningar. Dessutom släpps spännande produktnyheter från Technogym som du inte vill missa. Läs mer om förra årets FIBO, Technogym och lanseringen av Club 4.0 här.

En tillbakablick på FIBO 2019

FIBO 2020 blir av (förhoppningsvis) i oktober

EHFF äger rum en dag före starten av FIBO
FIBO, Leading International Trade Show for Fitness, Wellness & Health, som var planerad att äga rum i Köln från 2-5 april 2020, har skjutits upp till 1-4 oktober 2020. Detta är i linje med dagens situation när det gäller spridning av coronaviruset. Kölns hälsomyndigheter har också rekommenderat att inte hålla några mässor med stort internationellt deltagande för tillfället.

”Med det nya datumet under hösten svarar vi på önskan från många utställare att erbjuda ett alternativt datum under innevarande verksamhetsår,” säger FIBO-direktör Silke Frank. ”Vi är därför mycket nöjda med att ha hittat nya datum tillsammans med arrangören Koelnmesse Ausstellungen på mycket kort varsel.”

På det nya datumet kommer FIBO att äga rum i en ny hallkonstellation och ockupera de södra delarna av Kölns utställningscenter. Tillträde sker via östra, västra och södra ingångar. Redan köpta biljetter till mässorna förblir giltiga.

FIBO kommer att startas av European Health & Fitness Forum (EHFF) som kommer att äga rum dagen före, den 30 september. FIBO och EHFF-arrangören EuropeActive har kommit överens om detta.