Referenser

Hotellgym – Nordic Choice Hotels

TextBrian van den Brink

Hotellgym ifrån Qicraft är mer än bara ett gym. Det är en helhetsupplevelse.

Vi är stolta, exklusiva, leverantörer av träningsutrustning till Nordic Choice Hotels-koncernen, som totalt består av tre kedjor och 16 fristående hotell. Företaget satsar på mångfald för att gästerna ska kunna få exakt den hotellupplevelse som motsvarar deras behov, önskemål och plånbok. Totalt ingår 187 hotell i kedjan fördelat över fem länder.

NORDIC CHOICE HOTELLPORTFÖLJ

HOTELL-GYM PÅ FRISTÅENDE HOTELL (i urval)

Nordic Light Hotel, Yasuragi Hasseludden(Stockholm), Avalon (Göteborg),

Copperhill Mountain Lodge (Åre), THE THIEF (Oslo)

At Six är ett hotell på en av Stockholms hetaste platser, Brunkebergstorg 6, med 343 exklusiva rum, en svårslagen event- och mötesarena, ett exklusivt gym med utrustning från Technogym samt restauranger och barer där du kan njuta av god mat och dryck.

Hobo, ett helt nytt hotell och koncept, mitt i city. Förutom hotellrum med påhittiga inredningsdetaljer finns restaurang, gym, bar och café, med en hållbar matfilosofi på en stor social yta, som bäddar för oväntade möten och nya upplevelser.

nhr_thethief_spa_04

THE THIEF, Oslo. En liten holme, ett hav av upplevelser. Med Oslos coolaste läge, på Tjuvholmen intill Astrup Fearnley-museet, stjäl THE THIEF sina gäster från den grå vardagen. Hotellet har 116 rum och sviter, alla med skräddarsydda lösningar och unika detaljer.

Nordic Light Hotel

Nordic Light Hotel, Stockholm. Centralt, vuxet, alternativt och kul definierar Nordic Light Hotel. Som medlem i Design Hotels erbjuder de förstklassig design och specifik ljussättning i alla rum.

CLARION HOTEL

Clarion Hotel Sign är med sina 558 rum, Stockholms största hotell. Den spektakulära byggnaden belägen mitt I Stockholm city är ritat av den svenske arkitekten Gert Wingårdh. Hotellets utrymmen representeras genomgående av möbelklassiker från Skandinaviens mest berömda formgivare, som Arne Jacobsen, Bruno Mathsson och Alvar Aalto. Selma CitySpa på hotellets åttonde våningsplan är ett cityspa som erbjuder behandlingar, uppvärmd utomhuspool, relaxytor, bastu och fräscha rätter.

fitness-arlanda-hotel-stockholm

Clarion Arlanda är Skandinaviens närmaste mötesplats. Ett levande förstklassigt hotell mitt på Arlanda flygplats – för möte, konferens, event och upplevelser. Med en himmelsk utsikt. 414 hotellrum, 44 möteslokaler, 2 restauranger och en utomhuspool. Hotellet erbjuder ett välutrustat gym med 20 maskiner för kondition, styrka och rörelse. På löpband och cyklar finns tv, internet och dockningsmöjlighet för iPod/iPhone.

QUALITY HOTEL

gym-quality-nacka-hotel-stockholm

Quality Nacka, Quality Hotel Nacka ligger 10 min från Slussen och ca 20 min från Stockholm city. Gymmet är fullt utrustat med maskiner för både kondition och styrka såsom löpband, fria vikter och kombimaskiner. Gymmet ligger vägg i vägg med relaxen som har pool och bastu. Vill man hellre träna utomhus finns oändliga möjligheter i Nacka. Löpspår runt Sickla sjö, äventyrsbana, klättring, Hammarbybacken med bästa backträningen i Stockholm.

gym-quality-hotel-froso-park

Quality Frösö Park. I maj 2015 slog Östersunds nya hotell och mötesplats upp portarna på Frösön. Ett hotell med möten och event i fokus, kombinerat med träning, nordiskt spa, och unika mat- och naturupplevelser. Deras 300 kvadratmeter stora gym har all utrustning du behöver för att svettas, stretcha och bygga muskler. Hotellgymmet erbjuder också personlig träning och ytor för avslappning och relax.

COMFORT HOTEL

beautiful-gym-comfort-hotel-malmo

Comfort Hotel Malmö är ett trendigt hotell med äkta rockkänsla – bara 150 meter från Malmö C. Förutom styrketränings-, konditionsmaskiner och fria vikter har gymmet också en boxningsring där gästerna kan gå en rond eller två.

gym-equipment-comfort-hotel-goteborg

Comfort Hotel Göteborg – Vill du bo snyggt till ett schysst pris mitt i Göteborg är det här ett givet val. Hotellet erbjuder ett modernt gym med bland annat två löpband, en crosstrainer, styrkemaskin, fria vikter och yogamattor. I anslutning till gymmet ligger även en dam- och en herrbastu.

Hemsida: www.nordicchoicehotels.se

Vill du veta mer om våra produkter inom hotellgym och tjänster för hotell och spa? Kontakta gärna vår försäljningsavdelning:

Telefon: 08 441 87 80, eller info@qicraft.se och fråga gärna om hotellgym.