Referenser

HOTELLGYM – GRAND HOTEL

Kontakta oss
Försäljning

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Läget är perfekt och utsikten över Strömmen, Gamla Stan och Kungliga Slottet är mycket uppskattad av såväl internationella som svenska gäster.

Grand Hôtel har en lång och fascinerande historia. Stora personligheter, både kända och okända, har besökt hotellet ända sedan det öppnade 1874. Idag är Grand Hôtel ett av de utvalda företag i Sverige som är Kungliga Hovleverantörer.

Det är det enda hotellet i Sverige som är med i det prestigefyllda ”The Leading Hotels of the World”, vilket är en marknads- och försäljningsorganisation för 430 av världens ledande femstjärniga hotell.

Grand Hotel_Technogym_Qicraft_Gymsida

På hotellet finns ett fullständigt utrustat gym med de senaste maskinerna från Technogym. Träningsavdelningen rymmer också en privat studio för yoga och pilates. Till kundernas hjälp finns flera av Sveriges mest välmeriterade personliga tränare. För att ge alla sinnen vad de behöver har man utsikt över staden, vattnet och Stockholms slott från löpbandet. Hälsosamma drinkar och mat som gör gott i kropp och själ finns att beställa i Fitnessbaren.

Grand Hôtel bytte förra året ut konditionsmaskinerna i populära Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness mot mer moderna och miljövänliga produkter ur serien ARTIS® Renew från Technogym. Maskinerna tar tillvara på energin som produceras genom användarens aktivitet för att driva maskinen samt återför överskottsenergi till elnätet. Användaren kan under sitt träningspass se exakt hur mycket energi som har återförts, samt hur mycket koldioxid som sparats jämfört med en vanlig träningsmaskin.

Vi tycker naturligtvis att det är viktigt att göra det vi kan för att dra ner energiförbrukningen och därmed vår miljöpåverkan. Det känns härligt att våra gäster kan hjälpa oss med detta genom sin träning

Pia Djupmark, VD, Grand Hôtel.

Grand Hotel_Technogym_Qicraft_Frontbild

Half Rack från Pure Strength-serien och kabelmaskinen Dual Adjustable Pulley

Grand Hotel_Technogym_Qicraft_Hantlar

Gummibeklädda helgjutna hantlar i stål

Grand Hotel_Technogym_Qicraft_Kondition2Grand Hotel_Technogym_Qicraft_kondition1

Konditionsmaskiner ur premiumserien ARTIS

Grand Hotel_Technogym_Qicraft_Kinesis

Kinesis-vägg för funktionell träning

 

Hemsida: www.grandhotel.se

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster för hotell och spa? Kontakta gärna vår försäljningsavdelning:

Telefon: 08 441 87 80, eller info@qicraft.se