Referenser

OS 2016 I RIO

För sjätte Olympiska mästerskapet i rad var Technogym exklusiv leverantör av träningsutrustning till de olympiska spelen – OS i Rio. Technogym levererade utrustning till ett komplett träningscenter i OS-byn i Barra da Tijuca, som var tillgängligt för alla tävlande i mästerskapet. Dessutom utrustade de 14 andra träningscenter och uppvärmningsområden som var utformade för specifika sporter, såsom simning, tennis och den Olympiska golfbanan.

Totalt levererade Technogym mer än 1 200 olika enheter träningsutrustning i olympisk klass, allt fullt integrerat med Mywellness Cloud-plattformen, vilket medförde möjlighet för de tävlande att tracka sin träning och hålla koll på sina personliga träningsprogram digitalt.

_SDF2638-2 (1)

SKILLMILL gjorde succé bland atleterna

OLV-006_SDF1338666

Konditionsutrustning från Excite-serien

Rio-2016-Athletes-Training-Centre-Technogym-3Rio-2016-Athletes-Training-Centre-Technogym-5

Styrkemaskin-serien Selection PRO

Rio-2016-Athletes-Training-Centre-Technogym-Box-Jumps-2Rio-2016-Technogym-Omina-Team-Norway-1

Funktionell träning i OMNIA-boxen

Technogyms satsning på OS i Rio sträckte sig bortom att leverera träningsutrustning till de tävlande. Siktet var även inställt på att på ett konkret sätt bidra till att de Olympiska Spelen ska lämna ett positivt avtryck efter sig i Rio. I anslutning till Rio 2016 lanserade Technogym den sociala kampanjen ”Let’s Move For Rio”. Syftet med kampanjen var att donera delar av utrustningen som använts av de tävlande till 22 publika gym i socialt utsatta områden i staden. Genom Technogyms digitala plattform Mywellness Cloud och tillhörande mobila app kunde både de tävlande olympierna och allmänheten tillsammans mäta sin fysiska aktivitet och omvandla detta till träningsutrustning som att donerades efter mästerskapet.

Vi erbjuder självklart lösningar till svenska sportanläggningar och klubbar. Kontakta gärna vår försäljningsavdelning för vidare dialog:

Telefon: 08 441 87 80, eller info@qicraft.se