Referensprojekt träning hemma

Svenska Youtubestjärnan Jon Olsson Delér tränar med Technogym

Entreprenören, skidstjärnan och Youtubern Jon Olsson Delér återspeglar det vi vill förmedla på ett perfekt sätt.

Vi arbetar varje dag, året runt, för vår mission – ”Activating People”, vilket innebär att fler ska förbli fysiskt aktiva livet ut.  Fysisk aktivitet ser vi Qicraft som en förutsättning för att nå framgång både i affärer och privat.

 

Tillsammans med sin nyblivna fru, Janni Delér, har Jon nyligen renoverat sin bostad i Marbella till ett drömskt paradis. Qicraft ville bli en självklar del av det hemmagym som installerats i drömhuset ”Casa Castle”, där design i kombination med funktion är en viktig detalj i parets aktiva livsstil. Med detta i åtanke inleddes ett samarbete mellan Qicraft och Youtubern, och efter en kort dialog var projektet igång och kort därpå var leveransen av utrustningen på plats.

Paret tränar regelbundet och fysisk aktivitet är en viktig del i deras livsstil. Nu kan de göra det när som helst i sitt hem, med utrustning i absolut toppklass. Med bland annat Skillmill, Skillrow och mer av Technogyms utrustning för styrketräning och funktionell träning kommer de aldrig behöva oroa sig för att inte hinna med ett effektivt träningspass. Dessutom får de tillgång till digitala verktyg som håller motivationen uppe och håller koll på aktivitetsnivåerna. No excuses!

 

Kontakta oss

 

Relaterade produkter
SKILLMILL

TechnogymSKILL LINE - SKILLMILL

Läs mer