Rekrytering

Marketing Specialist till Qicraft i Stockholm

Marketing Specialist till Qicraft i Stockholm

Qicraft söker en erfaren Marketing Specialist som ska ansvara för att bygga vårt premiumvarumärke Technogym i Sverige.  Du arbetar på vårt svenska kontor i Stockholm och rapporterar till Nordic CMO i Norge och är en del av det nordiska marknadsteamet. I den här rollen är du ansvarig för de svenska KPI:erna på marknad och rapporterar på dessa till den lokala och nordiska ledningsgruppen.

Qicraft är exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym och Nordens ledande partner inom träningsutrustning och hälsoupplevelser. Qicrafts mission och ledstjärna i allt vi gör är ”Activating People”. Vårt mål är att stärka både våra professionella och privata kunder för att nå framgång genom investeringar i hälsa och välbefinnande. Namnet Qicraft återspeglar marknaden vi är verksamma i och de ambitioner vi har. Qi står för energi och rörelse, Craft står för kvalitet och kompetens.

 

Huvudsakliga ansvarområden

Som Marketing Specialist hos Qicraft är ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla och stärka vårt premium brand på den svenska marknaden, främst mot B2C men även mot B2B. Med det nordiska marknadsteamet lägger du strategin för marknadsföringen och ser till att tillämpa den för den svenska marknaden. Du ansvarar för det operativa med att producera text, redigera bild, film och projektleder event. I tjänsten ingår visst resande till de andra nordiska länderna samt ett par gånger per år även till övriga Europa.

 

Erfarenhet

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst fyra års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en mycket god skribent på både svenska och engelska och har arbetat med redigering av bild och film. Du vet hur man implementerar en marknadsstrategi och hur man anpassar den lokalt. Vidare så har du skapat inlägg i sociala medier och för webben och är en erfaren projektledare. Du har en god förståelse för omnichannel-marknadsföring och digital marknadsföring. Goda kunskaper i engelska är ett krav då vårt koncernspråk är engelska.

 

System och verktyg

 • Mycket goda kunskaper i Adobe Creative Suite
 • Van användare av Office-paketet
 • God vana av publicering i Sociala medier och att använda Facebook Business Manager
 • God kännedom om Google Analytics
 • Erfarenhet av Hubspot eller Salesforce är en fördel men inget krav

 

Vi söker dig som

 • Har en förmåga att arbeta i en matrisorganisation och med beslutsfattare på olika nivåer
 • Är driven, ambitiös och vill framåt
 • Är kreativ med ett öga för detaljer
 • Är prestigelös och med lätthet kan växla mellan olika arbetsuppgifter
 • Har ett positivt mindset och en god teamkänsla
 • Har skinn på näsan och är en person man lyssnar till
 • Tycker om att träna och har en aktiv livsstil

Du är en social person, en trygg kravställare och van att kommunicera dina frågor internt. Du är kommunikativ, ansvarsfull och vet hur du prioriterar och planerar din tid för att skapa en bra struktur för ditt arbete. Du har en god analytisk förmåga för att förstå trender, siffror och statistik. Du drivs av att leverera resultat mot högt uppsatta mål. Du är en inspirerande och positiv person och du har en känsla för olika målgrupper och hur budskap ska riktas. Du vet hur man marknadsför kvalitet och har ett gott öga för detaljer.  Vidare ser vi att du är en prestigelös och lyhörd person som tycker om ett nära samarbete med ditt team. Det är viktigt att du delar våra värderingar Take PART och vårt mindset som beskrivs i vår kärnmodell som vi håller hårt i. Självklart delar du vår passion för träning och hälsa.

 

Du erbjuds

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad på Qicrafts kontor i Solna. Vi samarbetar med Jurek Marketing & Communication i denna rekrytering. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För ytterligare information om tjänsten kontakta Lotta Köhler epost: lotta.kohler@jurek.se eller Martina Alexandersson martina.alexandersson@jurek.se – varmt välkommen att söka tjänsten via länken nedan. 

https://jurek.se/vacancy/828B714B-D11D-49EB-92B7-A923DBC8AB4C