News

Let’s Move For a Better World 2017

Nu lanserar vi Technogyms globala kampanj, Let’s Move For a Better World 2017, som genomförs för fjärde året i rad, med syftet att minska fetma och stillasittande.

Hur?

Din anläggnings medlemmar bidrar till att genera MOVES via mywellness cloud genom sin träning på anläggningen. Alla anläggningar som deltar i tävlingen samlar MOVES och har därmed möjligheten att donera Technogym-utrustning till en lokal skola eller offentlig verksamhet.

Tävlingsregler

  • Anläggningens totalt insamlade MOVES (all träning som medlemmarna genomfört under kampanjperioden och som registrerats via mywellness cloud) summeras på en leaderboard
  • 1 000 000 insamlade MOVES ger ett hantelset från Technogym
  • 2 500 000 insamlade MOVES ger tre  Active Sitting Wellness Balls
  • 10 000 000 insamlade MOVES ger en MYRUN Technogym

Tävlingsperiod

Årets tävling  sträcker sig 13 – 31 mars 2017 (sista anmälningsdag 9:e februari)

Kostar det att delta i Lets Move For a Better World?

Nej, det är helt kostnadsfritt att delta i utmaningen och en perfekt aktivitet för att skapa ökad träningsglädje, enas mot ett gemensamt mål och skapa kringaktiviteter som genererar positiv PR och nya medlemmar.

Förutsättningar för att delta i Lets Move For a Better World 2017

  • Technogym-utrustning som är ansluten till mywellness cloud
  • Technogym-utrustning som delar data till mywellness cloud. (exempelvis Group Cycle, SKILLMILL connect, ARTIS  Line, Unity, Excite eller Visio Web)

Till registrering för deltagande, klicka här

Vill du veta mer om er anläggning har förutsättningar för att delta är det bara höra av er till oss för ytterligare info:

Sebastian Östman, Digital Specialist:

Telefon: 0707 71 22 07, mail: Sebastian.ostman@qicraft.se