Pulsträning – TEAMBEATS

Pulsträning – TEAMBEATS

Nu har den som driver träningsanläggning ingen anledning att titta efter olika lösningar för pulsbevakad gruppträning. Med Technogyms TEAMBEATS™-system kan tränarna sätta upp och styra alla delar av ett pulsbevakat gruppträningspass/cirkel – puls, tid och musik.

Genom TEAMBEATS™-appen styr tränaren tid, musik och klassdeltagarna, vilket ger en motiverande push och teamkänsla i gruppen.

 

STÄLL KLOCKAN

Tränaren maximerar träningsupplevelsen genom att på UNITY SELF™-kiosken ställa in intervalltid, nedräkning och vilotid. Klockan på storbildsskärmen visar tydligt hur lång tid som återstår av respektive del.

ANVÄND DIN FAVORITMÄTARE

Eftersom TEAMBEATS™ är kompatibelt med Polar H10 och många andra pulsmätare* på marknaden kan klassdeltagarna ta med sina egna pulsmätare eller låna anläggningens kompatibla pulsband.

KOLLA TRÄNINGSRESULTAT OCH SPARA DATA

Via mywellness®-appen kan användaren efter genomfört pass följa upp sin egna insats och få information om hur lång tid hen varit i respektive pulszon, antal genererade MOVEs samt se grafik över pulsens utveckling under passet. All träningsdata sparas på användarens individuella konto i mywellness®.

HELHETSLÖSNING

TEAMBEATS™ är en väldigt flexibel lösning som gör det möjligt för användarna att, till skillnad mot en del andra system på marknaden, använda pulssensorer från olika producenter. Dessutom väljer din anläggning helt själv vilken träningsutrustning som ska användas i klassuppläggen. Vi rekommendera allsidiga produkter som kan användas till en rad olika funktioner såsom; SKILLMILL, SKILLROW, soft plyo-boxes, kettlebells, OMNIA cage med mera.

När du väljer att använda Technogyms TEAMBEATS™ -system kan vi erbjuda en komplett lösning som innehåller följande:

UTBILDNING OCH FÄRDIGA KLASSER: I vårt system, med tillhörande produkter, ingår en halvdagsutbildning med en av våra Master Trainers samt sex färdiga klassupplägg som tränarna på anläggningen kan köra igång med direkt efter avslutad utbildning.

GOLV: Via våra samarbetspartners kan vi erbjuda specialdesignade golv som är anpassade för just din anläggning. Med ett specialdesignat golv förhöjer man deltagarnas upplevelse och får träningsytan att sticka ut.

BILDSKÄRM: Den visuella delen av träningsupplevelsen är väldigt viktig. Vi rekommenderar därför storbildskärmar i form av LED-displayer eller TV-skärmar, vilken man väljer beror på den specifika ytans design och vilken ambitionsnivå man har.

PULSMÄTNING: En annan viktig del i träningsupplevelsen är de pulssensorer som deltagarna har och som man kopplar upp mot systemet, informationen visas på storbildsskärm. Detta ger deltagarna möjligheten att se och följa sin egen träningsprestation i realtid och är ett effektivt verktyg för tränaren för att kunna

För mer information kring systemet, kontakta gärna:

Sebastian Östman, Digital Solution Specialist
Telefon: 0707 71 22 07
Mail: sebastian.ostman@qicraft.se

*Testade pulsmätare som är kompatibla med TEAMBEATS™-systemet: Polar H10 och H7, Garmin Premium Heart Rate Monitor, Garmin HRM-TRI, MYZONE-MZ-3, Scosche RHYTHM+ och Wahoo TICKR. Andra märken kan vara kompatibla, men behöver testas på respektive träningsanläggning för att säkerställa kompatibilitet.

Relaterade produkter

TEAMBEATS – format för pulsbevakad gruppträning
SKILLMILL
SKILLROW

Relaterade produkter

Soft Plyo Boxes – mjuka plyoboxar
Kettlebells
pulstrning-teambeats-qicraft-sweden