Nyhet

Komplett och funktionell träningsstation

Kontakta oss
Försäljning

Switch On Your Training

SKILLBENCH är den nya allt-i-ett-lösningen för funktionell träning. Utför mer än 200 grundläggande funktionella övningar med redskapen och bygg mer utmanande träningspass, baserat på olika nivåer och mål. Skillbench är den ultimata träningsstationen. Kombinera Skillbench med andra produkter från SKILL LINE-serien, SKILLMILL, SKILLRUN, SKILLBIKE, SKILLROW eller SKILLTOOLS och skapa beroendeframkallande gruppträningsupplevelser.

Designad för maximal mångsidighet

SKILLBENCH är utformad för att möjliggöra ett stort utbud av övningar i en träningspass, tack vare dess minskade fotavtryck och slutna verktyg.

Slipa formen

De sexkantiga hantlarna erbjuder oändliga möjligheter, isolera enstaka muskelgrupper eller kombinera för den ultimata helkroppsträningen.

Flexibel och stark

Power bands med 3 olika motståndsnivåer skapar mångsidighet i både övningsval och belastning.

Core power-ups

De viktade “knuckles” förbättrar din coreträning med roliga övningar.

medium-SKILLBENCHStillLifeImage11
medium-SKILLBENCHStillLifeImage14

Fantastisk träningsvariation

En blandning av integrerade redskap som erbjuder över 200 olika övningar, oavsett din nivå eller mål, Skillbench är den perfekta träningskompisen.

Kompakt

Den är utformad för att erbjuda maximal komfort och träningsvariation i ett kompakt format. Med sin vackra design passar Skillbench överallt och förvandlar det minsta området till en funktionell träningstation.

Lätt att flytta

Tack vare de integrerade hjulen kan Skillbench flyttas och förvaras efter dina behov.