Samarbetspartners

Samarbetspartners

Qicraft strävar efter att bygga långsiktiga relationer till våra kunder och partners.

Vi organiserar och genomför seminarier, erbjuder utbildningar, organiserar kundresor och utarbetar färdiga träningskoncept tillsammans med våra samarbetspartners.

Vi hjälper våra kunder att starta, planera, driva och utveckla träningsanläggningar och affärer inom hälsa och wellness. Qicraft har även exklusivt samarbete med några av Sveriges framstående konsulter i branschen.


InMo Medveten Träning

InMo står för individuell träning och personlig service. Deras vision är att InMo ska bli det självklara valet för dig som privatperson, ditt företag eller förening då de erbjuder kvalitativa tjänster inom träning, hälsa och rehabilitering. InMo Medveten Träning öppnades 2005 av personer med lång erfarenhet inom träning, hälsa och rehabilitering.  Den gemensamma nämnaren är att de har en träningsbakgrund som inte primärt kommer från den klassiska gymvärlden utan istället ser till helheten i träningen.


Henrik Pettersson – Starka Resultat

Henrik startade sin resa i träningsindustrin i Norge 1994, i samband med grundandet av SATS i Norge. Han började då som en av de första personliga tränarna i Norge under tiden som han avslutade sina studier på högskolan. Efter högskolan så fick han erbjudande om att kliva in som platschef på en av de nya SATS centren som då grundades i Oslo. Efter 5 års tid i Norge flyttade Henrik åter till Sverige och etablerade två egna träningscenter i SATS regi. 2004 sålde Henrik sitt sista SATS center och började att arbeta för SATS Sverige centralt, där han innehavt otaliga roller, de sista åren för SATS som regionchef och medlem av ledningsgruppen. 2007 startade Henrik sitt eget företag Starka Resultat AB, som i huvudsak arbetar med rådgivning/konsultering och utbildning. Henrik reser idag runt i Norden och håller utbildningar i framförallt säljledarskap och försäljning. Henrik är även qualified partner till IHM Business School och anlitas ca 50% av sin tid som utbildare på IHM dagsläget.

Det som karaktäriserar Henrik är hans energi, glädje och omtanke. Han är även starkt förknippad med att hela tiden kämpa mot att uppnå just starka resultat för sin omgivning.

Anledning till att Henrik valt att samarbeta med Qicraft är för att Qicraft alltid har varit en del av hans resa inom träningsindustrin, det startade i Norge med Technogym redan 1994, som redan då var den ledande partnern för utrustning och lösningar i industrin. ”Att samarbeta med Qicraft är ett val som jag tagit på grund av deras ”framåtlutande” hållning i att konsekvent utveckla och förbättra vardagen för både ägare och medlemmar. De är ett starkt lag som tillför energi och utveckling som jag själv strävar efter.”

Henrik Pettersson


Hans Ståhl – Hälsosamma Resultat

Hans Ståhl har varit i träningsindustrin sen 1983 då han började som instruktör på World Class. Han startade sin första träningsanläggning 1987 och var med och drev ett antal anläggningar fram till 2005 då de förvärvades av SATS.  Hans arbetade kvar på SATS under en period innan han inledde 8 mycket inspirerande och lärorika år på Qicraft där han tog sig an flera olika positioner i företaget, bl.a. som försäljningschef, VD och rådgivare. Under hösten 2015 så fick Hans möjlighet att arbeta som VD inom träningskedjan  Må Bättre och det fram till 2018 då kedjan förvärvades av Actic. Därefter startade han bolaget Hälsosamma Resultat AB för att arbeta med lönsamhetsfrågor inom vår marknad och som exklusiv konsult/rådgivare till Qicraft/Technogym.

”Att efter en mycket lärorik period inom Må Bättre nu vara tillbaka på leverantörssidan så var valet att arbeta med min gamla arbetsgivare Qicraft och Technogym mycket enkelt. Det kundvärde och kvalité som båda dess företag levererar gör att man känner sig väldigt trygg i det samarbetet och kan fokusera på de andra viktiga kärnområdena som man behöver för att skapa ett hälsosamt företag.”

Det som kännetecknar Hans är det fortsatt brinnande intresset efter mer än 30 år i  träningsbranschen till att få ännu fler människor att leva ett hälsosammare liv med hjälp av träning och rörelse. Hans styrkor är den analytiska förmågan för att finna den rätta vägen ifrån nuläge till ett mer önskat läge. Det tillsammans med ett mycket starkt engagemang på att skapa stora kundvärden gör att vi ifrån Qicraft är mycket glada att Hans nu är tillbaka hos oss igen i en rådgivande funktion.

Hans Ståhl

samarbetspartners-qicraft-sweden