Referens - Träningscenter

Biocircuit – Wellness Studio

FotoHimlaFoto

Nyckeln till att få sina medlemmar att lyckas med träningen

Alla träningsanläggningar vill se sina medlemmar lyckas nå sina träningsmål. Men vad ska man göra för att först och främst få nya medlemmar att komma igång med träningen? För Wellness Studio var svaret Biocircuit. Den är idag det första steget för träningskedjans nya medlemmar. Med hjälp av Biocircuit säkerställer Wellness Studio att medlemmarna får en effektiv och personligt anpassad start på sin träningsresa. Det här har lett till att nya medlemmar i större grad både stannar kvar som medlemmar och lyckas nå sina träningsmål.

Kvalitet i fokus

Wellness Studio är en träningskedja som idag består av 30 anläggningar i södra Sverige. Anläggningarna erbjuder allt från styrke- och konditionsträning till gruppträning i olika former. Wellness Studio fokuserar på hög service och hög kvalitet på både träningsutrustning och lokaler. Dessutom är det viktigt för kedjan att kunna erbjuda medlemmarna en uppkopplad träning. Kvalitén tillsammans med att kunna erbjuda medlemmarna en digital smidig träning, där allt hänger ihop, gjorde att valet av utrustning och digitala tjänster föll på Technogym.

Joachim – Wellness Studio – Technogym

“Vi har valt Technogyms produkter för att de håller en väldigt hög klass både tekniskt och designmässigt. Deras tekniska plattform gör så att vi kan använda samma app och samma lösning för alla koncept vi erbjuder. Genom att välja en leverantör som har allt detta i ett behöver våra medlemmar bara hålla koll på en app. Det är supersmidigt!”

Joachim König
VD och delägare, Wellness Studio

Flera av Wellness Studios anläggningar erbjuder Biocircuit från Technogym. Biocircuit kan beskrivas som en automatisk cirkelträning där maskinerna helt anpassar sig efter den person som använder dem. För Wellness studio har som mål att medlemmarna kommer igång med träningen och känner sig väl omhändertagna från allra första start. Det här säkerställer man genom att använda sig av Biocircuit.

Biocircuit – effektiv cirkelträning med otrolig variation

Biocircuit är en automatiserad cirkelträning som innehåller både kondition och styrka. Alla maskiner ställer in sig automatiskt efter den som använder maskinen. Det finns fler olika program framtagna beroende på vilket träningsmål användaren har. Detta gör att Biocircuit kan anpassas för varje enskild individ. Programmen fokuserar på olika mål så som viktnedgång, muskelstyrka eller rörlighet. Första gången man ska använda Biocircuit får man hjälp med att göra inställningarna av en personlig tränare. Då går man igenom vilket träningsmål medlemmen har, väljer program utefter det, och gör alla inställningar av de olika maskinerna. Nästa gång medlemmen kommer till Biocircuit behöver den bara logga in, och köra igång passet. Alla inställningar finns sparade och maskinerna anpassar sig automatiskt. Genom att all träningsdata sparas kan både medlemmen och PT dessutom följa träningsutvecklingen.

 

Kajsa, fördelarna Biocircuit

“Fördelarna med Biocircuit är att det är enkelt det är tidseffektivt och alla kan använda den.”

Kajsa Karlsson
Platschef och PT, Wellness Studio Karlskrona
Relaterade produkter
Biocircuit

TechnogymBIOCIRCUIT - Biocircuit

Läs mer

En viktig del av medlemsresan

Wellness Studio tar ett stort ansvar för att medlemmarna ska komma igång med sin träning när de tecknat ett medlemskap. Alla nya medlemmar får två tillfällen med en personlig tränare, och den vanligaste vägen att börja sin träningsresa är att göra det i Biocircuit. För en ovan tränare är Biocircuit den perfekta starten att komma igång enkelt och effektivt och den personliga tränaren och medlemmen kan dessutom följa utvecklingen i appen. Tanken är att träningen i Biocircuit ska fungera som en inkörsport som gör att medlemmen sen kan fortsätta sin träning i gymmet.

Biocircuit – en succé bland medlemmarna

Medlemmarna på Wellness Studio uppskattar Biocircuit. För många nya träningsutövare är det en trygghet att veta vad man ska göra och samtidigt känna att alla inställningar är rätt.  Att träningen är tidseffektiv är ytterligare en anledning till att den blivit så populär.

Kajsa – Wellness studio

“Våra medlemmar älskar Biocircuit. Det är det stället de oftast börjar sin träning, det är där de blir trygga i gymmet och bygger upp sitt självförtroende för att sedan kunna fortsätta sin träning ute i gymmet.”

Kajsa Karlsson
Platschef och PT, Wellness Studio Karlskrona

 

För många medlemmar blir Biocircuit en enkel och effektiv start på träningsresan. Dessutom är det en träning de alltid kan komma tillbaka till efter ett uppehåll, när man saknar motivation eller när man bara vill komma till gymmet och köra ett tidseffektivt och enkelt pass utan att behöva tänka själv.

Vill du veta mer om Biocircuit? Tveka inte att kontakta oss!