Referens - Hotell

Hotellgym – Nordic Choice Hotels

Vi är stolt, exklusiv, leverantör av träningsutrustning till Nordic Choice Hotels-koncernen.

Koncernen är en av nordens största hotellkedjor och marknadsför sina hotell under de fyra varumärkena Clarion Hotel, Quality Hotel, Comfort Hotel samt Nordic Hotels & Resorts. Företaget satsar på mångfald för att gästerna ska kunna få exakt den hotellupplevelse som motsvarar deras behov, önskemål och plånbok.

Här kan du se några av de snygga hotellgymmen inom Nordic Choice Hotels.

Nordic Hotels & Resorts

Copperhill Mountain Lodge (Åre). Här bjuds man på en arkitektur i världsklass, med varm atmosfär och omtanke i varje detalj. Läget är bekvämt, med skidåkning och vandringsleder direkt utanför dörren. Efter aktiva dagar på fjället väntar avkoppling i hotellets spa, fjällnära matupplevelser och fjällvyer som sträcker sig många mil.

THE VILLA är en timrad fjällstuga i lyxförpackning som finns tillgänglig för uthyrning hela året.

THE VILLA är en timrad fjällstuga i lyxförpackning som finns tillgänglig för uthyrning hela året.

Hobo, Stockholm. Ett helt nytt hotell och koncept, mitt i city. Förutom hotellrum med påhittiga inredningsdetaljer finns restaurang, gym, bar och café, med en hållbar matfilosofi på en stor social yta, som bäddar för oväntade möten och nya upplevelser.

Hobo, Stockholm.

Hobo, Stockholm.

At Six ,Stockholm. Under sekelskiftet 1800 var Brunkebergstorg en gång mötesplats för Stockholms kulturelit. Med Hotel At Six har torget återintagit denna position. Hotel At Six är en destination där samtidskonst, god mat och utsökt inredning möts för att skapa ett modernt lyxhotell i centrala Stockholm.

At Six ,Stockholm.

At Six ,Stockholm.

The Thief, Oslo. Med Oslos coolaste läge, på den lilla holmen Tjuvholmen. Området som tidigare var hemvist för stadens tjuvar och lösdrivare rymmer idag arkitektur, konst i världsklass och ett rikt stadsliv. Hotellet har 116 rum och sviter, alla med skräddarsydda lösningar och unika detaljer.

The Thief, Oslo.

The Thief, Oslo.

Amerikalinjen, Oslo. Ett unikt boutiquehotell med fantastiskt läge mitt på Jernbanetorget, med allt Oslo erbjuder precis utanför dörren.

Amerikalinjen, Oslo.

Amerikalinjen, Oslo.

Clarion Hotel

Clarion Hotel Sign, Stockholm. Den spektakulära byggnaden belägen mitt I Stockholm city är ritat av den svenske arkitekten Gert Wingårdh. Hotellets utrymmen representeras genomgående av möbelklassiker från Skandinaviens mest berömda formgivare, som Arne Jacobsen, Bruno Mathsson och Alvar Aalto. 

Clarion Hotel Sign, Stockholm.

Clarion Hotel Sign, Stockholm.

Clarion Arlanda är Skandinaviens närmaste mötesplats. Ett levande förstklassigt hotell mitt på Arlanda flygplats – för möte, konferens, event och upplevelser. Med en himmelsk utsikt. 

Clarion Arlanda

Clarion Arlanda

Quality Hotel

Quality Hotel The Weaver , Mölndal. Ett nybyggt hotell vid Krokslätts Fabriker i Mölndal med närhet till Göteborg centrum och vackra naturområden. Förutom trendiga hotellrum, gym och restaurang hittar du även stora konferens- och kongressalar. Namnet syftar på den vävindustrin som tidigare blomstrade i området och all inredning har inspirerats av textilindustrin

Quality Hotel The Weaver , Mölndal.

Quality Hotel The Weaver, Mölndal.

Quality Frösö Park, Östersund. Ett hotell med möten och event i fokus, kombinerat med träning, nordiskt spa, och unika mat- och naturupplevelser. Deras 300 kvadratmeter stora gym har all utrustning du behöver för att svettas, stretcha och bygga muskler. Hotellgymmet erbjuder också personlig träning och ytor för avslappning och relax.

Comfort Hotel

Comfort Hotel, Malmö är ett trendigt hotell med äkta rockkänsla – bara 150 meter från Malmö C. Förutom styrketränings-, konditionsmaskiner och fria vikter har gymmet också en boxningsring där gästerna kan gå en rond eller två.

Comfort Hotel, Malmö.

Comfort Hotel, Malmö.

Comfort Hotel Göteborg – Vill du bo snyggt till ett schysst pris mitt i Göteborg är det här ett givet val. Hotellet erbjuder ett modernt gym med bland annat två löpband, en crosstrainer, styrkemaskin, fria vikter och yogamattor. I anslutning till gymmet ligger även en dam- och en herrbastu.

Comfort Hotel, Göteborg.

Comfort Hotel, Göteborg.

Hemsida: www.nordicchoicehotels.se

Vill du veta mer om våra produkter inom hotellgym och tjänster för hotell och spa?

Kontakta gärna vår försäljningsavdelning:

Telefon: 08 441 87 80, eller info@qicraft.se och fråga gärna om hotellgym.