Rekrytering

Servicetekniker i Göteborgsområdet

Vi söker en ny stjärna till vårt After Sales-team.

Är det du?

Qicraft är den ledande leverantören av träningsutrustning och unika kundlösningar i Sverige, Norge, Finland och Estland. Vi hjälper våra kunder att leverera de bästa resultaten inom hälsa, wellness och affärer. Nu söker vi en Servicetekniker till vårt team i Göteborgsområdet. 

Vi har en helhetssyn i allt vi gör. Vi bygger långsiktiga relationer med våra partners och kunder, vi har en bred kunskap och spetskompetens, men framför allt har vi en stark passion för vår mission, ”activating people”.

Qicraft är exklusiv distributör av Technogym.

Vi erbjuder lösningar för en bred marknad, träningsanläggningar, sjukhus, idrottskliniker, rehabiliteringscenter, företag, hotell, SPA, offentliga institutioner, organisationer och privata hem.

Qicraft i Sverige har 25 anställda med kontor i Stockholm och har även en egen rikstäckande service- och underhållsavdelning. 

Om tjänsten

Qicraft expanderar och behöver nu stärka upp After Sales teamet med en driven medarbetare. Din uppgift är att bistå våra kunder med installationer och serviceärenden i hela landet med utgångspunkt från Göteborg. Den största delen av din arbetstid arbetar du ute på fältet, ensam eller i samarbete med övriga servicetekniker. Du utför service och reparation av träningsmaskiner samt deltar och ansvarar för installationer av utrustning på plats hos kund. Du utgår från Göteborg med omnejd, men måste vara beredd på att resor och övernattningar i hela landet förekommer.

Vi erbjuder

Att få arbeta med världsledande helhetslösningar, format och produkter i en spännande bransch i ständig tillväxt.
Kontinuerlig produktutbildning i Sverige och utomlands, samt personlig utveckling i ett vinnande team. Härliga arbetskollegor som med stor erfarenhet stöttar dig i din inlärning och fortsatta utveckling. Som om det inte vore nog, erbjuder vi dig goda förmåner och tjänstebil.

Om dig

Vi tror att du har några års erfarenhet av servicearbete, gärna som fastighetstekniker, reparatör, montör eller mekaniker. Du känner att du vill ta nästa steg i din utveckling och brinner för att utvecklas. Förutom det ser vi att du är en allmänt händig person som gillar att lösa problem och skruva, är social och tycker mycket om att träffa och kommunicera med många och olika människor. Du är en lagspelare som trivs att arbeta i grupp såväl som ensam. Du behärskar datorer och engelska, är fysiskt förberedd för tungt kroppsarbete och har en positiv inställning med hög energinivå.

Du ser möjligheter i allt, är flexibel och förstår att förändringar kan ske med kort varsel.
B-körkort är ett krav.

Omfattning, anställningsform och lön

Heltid, 100%
Tillsvidareanställning (vi tillämpar 6 mån provanställning)
Fast månadslön

Ansökan

Rekryteringsarbetet kommer starta omgående och fortgå löpande.
Vi sätter stort värde i att dina personliga egenskaper stämmer överens med företagets värdegrund ”Take PART”.
Detta är helt klart ditt nästa steg i karriären om du önskar arbeta i en spännande och positiv bransch full av energiska människor.

Välkommen med din ansökan.

Vi tar emot ansökan via e-post, rekrytering@qicraft.se, bifoga CV samt personligt brev. Skriv ”Servicetekniker Göteborg” i ämnesraden.
Skicka in din ansökan senast 19 juni 2020.
Rekryteringsarbetet kommer att starta omgående och fortgå löpande.