COVID-19-relaterat innehåll

COVID-19-relaterat innehåll

Kontakta oss
Alexander Hed

Alexander Hed

Country Manager

+46 (0)8 441 87 80

Coronaviruspandemin har betytt stora och oväntade utmaningar för träningsbranschen.

Anpassningsförmåga är viktigt framöver. Det betyder att du måste se möjligheterna i en ständig förändringsprocess.

Nu är det viktigare än någonsin att förbereda sig inför nästa fas, oavsett om det innebär lättare eller striktare restriktioner. Redo att välkomna en ny typ av kund, nya och bekanta medlemmar, fast med nya beteendemönster och behov. Konsumenternas beteenden och behov förändras under och efter ett pandemiskt utbrott. Det som fungerade tidigare kommer inte nödvändigtvis att fungera i fortsättningen.

På Qicraft Technogym vill vi supporta dig, ge dig värdefulla råd och erbjuda relevanta tjänster som vid denna avgörande tidpunkt ska hjälpa dig att komma tillbaka starkt.

På den här sidan har vi samlat tips och råd om hur du förbereder dig för det ”nya normala”.

Vi är alltid vid er sida.

 

Nya standarder för träningsbranschen

Ett gott immunförsvar har en direkt koppling till fysisk aktivitet och vår bransch är en viktig del av ett hälsofrämjande samhälle.

Vi har en stark tro på att marknaden för träningstjänster kommer att växa, men vi antar också att marknadsandelar kommer att omfördelas. Det är dags att utvärdera din affärsmodell, titta noga på dina framtidsplaner och hur du kan skapa konkurrensfördelar för ditt företag och varumärke.

Digitala tjänster blir en inkomstkälla

Den virtuella och digitala världen har kommit in i träningsbranschen på allvar. Live-sändningar, online-träning och distanscoaching erbjuds i stor utsträckning av många aktörer. Många erbjuder tjänsterna gratis. Nackdelen för slutkunden är att många digitala tjänster skapas hastigt och därmed med bristande kvalitet.

Om du vill att dina digitala tjänster ska vara en stabil inkomstkälla, bör du investera i en professionell lösning som erbjuder dig möjligheten att själv följa din egen affärsutveckling.
Dagens kunder vill kunna följa sina framsteg över många olika enheter, samtidigt som allt övervakas via mobilen.

Hygien och underhåll

Rengöring tar bort smuts, bakterier och virus, men dödar inte bakterier och virus… Hygienkrav kommer att fortsätta vara en del av den nya vardagen. Underhåll är också nu, mer än någonsin extremt viktigt. Inte bara underhåll av träningsutrustningen, utan allt som har med gymmet att göra. Ett allmänt slitet gym kan snabbt framkalla en mental bild av ohygieniska förhållanden. Att hålla gymmet välskött och snyggt kommer att bli ännu viktigare i framtiden.

Rekommendationer och tips från Technogym

Message from Nerio Alessandri, President & Founder of Technogym

 

”På Qicraft Technogym är vi övertygade om att situationen vi står i är övergående, vi kommer igenom och helt säkert ännu starkare. Som det nu bekräftas mer än någonsin är vår bransch en otroligt viktig del för att skapa ett hälsosammare samhälle. Individens välmående och immunförsvar är sammankopplad till aktivitet, vilket innebär ofantliga möjligheter för oss och våra verksamheter.”

Farhad Jabbari, CEO Qicraft Group

Digitala verktyg som framtidsäkrar din verksamhet

En digital mobil träningsupplevelse

Information om vår egen Coronavirus-situation hittar du här, vi uppdaterar kontinuerligt.

Kontakta Kundservice

 

covid-19-relaterat-innehll-qicraft-sweden