Nyhet

Vi presenterar BIOCIRCUIT™ – Effektiv cirkelträning på bara 30 minuter

TextJohanna Karlsson

FotoTechnogym

Att gå ner i vikt, bli starkare eller träna för att hålla igång och må bra, oavsett vad det är som motiverar dig att besöka ett gym så vill du träna det som passar dig och dina förutsättningar. En sak passar helt enkelt inte för alla, fram till nu. För nu lanserar vi BIOCIRCUIT™ – effektiv och personlig cirkelträning på bara 30 minuter med både kondition och styrketräning, som hjälper dig att uppnå dina träningsmål på kort tid, tack vare BIODRIVEs banbrytande teknologi.

Maskinerna ställer automatiskt in sig efter dina förutsättningar och ser till att du tränar hela kroppen både effektivt, rätt och säkert. Det guidade programmet ger användaren en engagerande och personlig träningsupplevelse som är snabb och enkel då du slipper manuella justeringar av maskinerna och onödig väntetid.

Det som också gör BIOCIRCUIT unikt är att det passar alla, oavsett ålder och mål. Genom att du kan välja det träningsprogram som passar dig och dina förutsättningar och som samtidigt är personligt anpassat efter din nivå har du möjlighet att träna säkert och effektivt och samtidigt möjlighet att utveckla din träning. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren användare av träningsutrustning kommer du att ta dig närmare dina träningsmål.

Hur fungerar BIOCIRCUIT?

Vid första träningstillfället går du tillsammans med en tränare igenom dina mål och dina inställningar på konditions- och styrkemaskinerna. Vid nästa besök sker inställningarna automatiskt så att du helt kan komma igång och fokusera på din på din träning.

Genom att logga in på ditt Mywellness-konto en gång vid träningstillfället via din app i mobilen, Technogymnyckel eller -band är du snabbt igång med träningen. Mywellness-appen visar vilken maskin som du ska påbörja träningen på och guidar dig sedan genom hela passet genom att tala om när det är dags att gå vidare och till vilken maskin. Efter 2 varv i cirkeln har du tränat både kondition och styrka för hela kroppen och passet avslutas. Din träning sparas automatiskt i din Mywellness-app efter genomfört pass.

BIODRIVE™ gör skillnaden

Nyckeln bakom enkel, snabb och effektiv cirkelträning med BIOCIRCUIT är BIODRIVE, en patenterad teknologi utvecklad inom rymdindustrin. BIODRIVE är en motorstyrning som ger skräddarsydd träning för att hjälpa dig att få de bästa resultaten på kort tid. BIODRIVE är ansluten till träningsprogrammet och synkroniserat med programvaran. Teknologin balanserar såväl den koncentriska som den excentriska rörelsen vilket gör att BIOCIRCUIT ger effektiv träning som passar dig.

Träning för alla, oavsett ålder och mål

Resultat kan inte uppnås utan en noggrann planering som är förankrad i vetenskap, erfarenhet och hårt arbete. BIOCIRCUIT TRAINING METHOD har studerats för att ge användarna bästa möjliga resultat. Övningar, arbetsbelastning, förhållande mellan arbete/vila och tempo har definierats och integrerats i BIOCIRCUIT personliga program:

– START MOVING

– LOSE WEIGHT

– TONE YOUR BODY

– STAY YOUNG

– BOOST PERFOMANCE

En aktiv medlem är en långsiktig medlem

En inaktiv medlem är i större riskzon att avsluta sitt medlemskap. Lösningen är enkel, en aktiv medlem kommer stanna längre, men det kan vara nog svårt och utmanande ändå att behålla sina medlemmar när träningsmotivationen dalar.

Många medlemmar vill att träningen ska vara enkel och effektiv. För att de ska behålla träningsambitionen som de har i början som ny medlem och för att de ska fortsätta träna regelbundet behöver anläggningen möta kundens förväntningar genom att erbjuda en träningsform som passar flera målgrupper.

Med Technogyms cirkelträning BIOCIRCUIT kan din anläggning öka sin retention, attrahera nya medlemmar och samtidigt generera intäkter. Att välja BIOCIRCUIT betyder mycket mer än att köpa ett färdigt träningsformat. Det är en värdefull och differentierande tillgång i ditt träningscenters erbjudande, uppbackat av ett helt system av företagsstöd.

Kontakta oss så berättar vi mer om denna lönsamma lösning för din anläggningen som inkluderar affärsmodeller, golvlayouter, marknadsmaterial, kampanjplaner och support.

Relaterade produkter
BIOCIRCUIT – Effektiv cirkelträning

TechnogymBIOCIRCUIT - BIOCIRCUIT – Effektiv cirkelträning

Läs mer
Kontakta oss
Försäljning