Artikel

Vilket Technogym löpband är rätt för dig?

Kontakta oss
Marko Fjällstedt

Marko Fjällstedt

Sales Manager

+46 (0)709 71 21 78

Löpband har blivit ett självklart inslag i alla gym och är också den mest använda träningsutrustningen. Dock är det många som tycker att det kan vara förvirrande att hitta rätt i löpbands-djungeln. Särskilt när det handlar om att själv investera i en maskin till hemmet eller sin egen verksamhet.

Du vill hitta det löpbandet som fungerar bäst för dig och dina kunder. Men vad ska löpbandet användas till, vem ska det användas av och hur ofta ska maskinen användas?
I den här guiden kommer vi att försöka visa dig fördelarna och skillnaderna mellan de fyra mest sålda Technogym löpbanden, både för hemmabruk och gym. Dessutom beskriver vi i vilken miljö de olika löpbanden passar bäst. Samtidigt ger vi dig några användbara tips om hur du och dina kunder kan välja rätt löpband för en säkrare och effektivare träning.

Relaterade produkter
Run 1000

TechnogymExcite - Run 1000

Läs mer

Technogym Run Excite 1000 – ett av de mest sålda löpbanden

Technogym Excite Run 1000 är ett av de mest populära löpbanden på gym runt om i världen.
Kanske har det blivit så populärt just för att det är utvecklat för hårt och intensivt bruk, förutom att ha en design som passar i de flesta träningsmiljöer. Excite Run från Technogym har en 10 års garanti, vilket också bidrar till att många träningsanläggningar väljer just denna maskin. Beroende på budget kan du välja mellan UNITY-pekskärmen som ger en unik underhållningsupplevelse eller TV. Hastigheten på Technogym Run Excite 1000 går upp till 27 km / h och med en maximal lutning på 18% erbjuder det utmanande träningspass för de flesta. Bandet kan också skryta med 30% lägre ljudnivåer än liknande löpband på marknaden.

Excite Run finns i två olika versioner, toppmodellen Excite Run 1000, och en något enklare variant, Excite Run 600. Technogym Excite Run 600 liknar sin storebror Excite Run 1000, men är lättare både i design och funktioner. Vilket ger en betydande prisskillnad, där 600 är ett mer budgetvänligt alternativ. Du kan fortfarande välja att uppgradera till UNITY-skärmen så att dina kunder får den bästa digitala träningsupplevelsen.

Relaterade produkter
Technogym SKILLRUN – Serien för prestation

TechnogymSKILL LINE - Technogym SKILLRUN – Serien för prestation

Läs mer

Technogym Skillrun – vårt mest avancerade löpband

SKILLRUN, som lanserades med stor framgång 2018, är fortfarande Technogyms mest avancerade löpband hittills. Ett löpband utan motstycke på marknaden. Utformat för att möta behoven hos elitidrottare, triatleter, löpentusiaster och alla andra som älskar högintensiv träning. Skillrun finns i tre olika varianter beroende på var och hur bandet ska användas. Skillrun TX 500 är perfekt för boot camp pass och individuell högintensiv träning. Skärmens funktionalitet gör Skillrun Unity 5000 lämplig för både löpning och högintensiva pass. Om du verkligen vill bli en bättre löpare är Skillrun Unity 7000 ditt bästa alternativ. Det ger dig exakt och detaljerad feedback på löpteknik och överträffar alla förväntningar du har på ett löpband.

SKILLRUN är ett av de mest avancerade löpbanden på marknaden. Med funktioner som fallskärmsträning, slädträning och avancerad biofeedback, ger dig  SKILLRUN 5000 och 7000 de mest kompletta funktionerna för den ultimata prestationsträningen. Naturligtvis erbjuder båda versionerna även underhållningsmöjligheter utöver det vanliga.

Relaterade produkter
Varför ska du välja MYRUN?

TechnogymMYRUN - Varför ska du välja MYRUN?

Läs mer

Technogym MYRUN – perfekt för alla nivåer av löpträning

MYRUN är Technogyms bästsäljande löpband för hemmet. Löpbandet är extremt populärt på grund av sin exklusiva och eleganta design, samtidigt som det är mycket platsbesparande och därmed passar i de flesta hem. Finns i både grått och svart och i kombination med en egen Technogym MYRUN-app, erbjuder det ett unikt utbud av funktioner som gör löpupplevelsen effektivare, roligare och mer professionell. MYRUN-appen i kombination med löpbandet, hjälper dig att förbättra din löpteknik och kan mäta allt från kadens, steglängd och tyngdpunkt. Allt för att göra dig till en bättre löpare och förbättra dina tider. Dessutom justeras löpytan utifrån användarens individuella egenskaper för att ge en bättre löpupplevelse. Bandet kan också välja musik som anpassas till din nuvarande hastighet.
Myrun har en mycket smart design som gör det enkelt att både montera och demontera bandet. Myrun låter dig också ansluta till din iPad med bara ett klick.

Alla våra Technogym löpband

Technogym har ett stort urval av olika löpband av högsta kvalitet och ett löpband för alla ändamål. Technogym erbjuder löpband för dig som är bryr dig om kvalitet, design och funktionalitet. Technogym har några av världens mest använda och populära träningsredskap. Utöver de fyra banden vi har nämnt här, har Technogym flera andra löpband både med och utan motor, för gym, företagsgym, hälsosegment och träning i hemmet. Se alla Technogym löpband.