Event

Technogym Experience 2017

TextBrian van den Brink

Torsdagen den 26 oktober hade vi äran att inta Friends Arena med ”The Technogym Experience – CONNECTED” och visa träningsindustrin vad en stor del av framtidens träning kommer gå ut på – upplevelser, connectivity och energin som uppstår i samband med att uppleva saker i gruppformat.

Valet av plats gjordes med stor omsorg – en sportarena för upp till 75 000 personer, helt och hållet byggd för fysisk aktivitet – det är en miljö som vi älskar. Vår övertygelse är att upplevelser är en stor del i receptet på framgång för träningsindustrin. Tid är en av vår tids viktigaste valutor, och vår konkurrent är inte längre gymmet längre ner på gatan. Nej, i vår bransch tävlar vi numera med företeelser som Netflix, biobesök och Angry Birds. Här föddes idén till Technogym Experience – att vi vill arbeta med upplevelser som motiverar till resultat!

Inspirationsföreläsning på arenan med Technogyms Digital Solutions Manager, Francesco Arlotti.

-”Technology is a friend, not a foe”, sade bland annat Francesco. Technogym drivs av att få världens befolkning att röra sig mer och både följer trender och skapar dom för att nå sitt mål. Idag styr digitala tjänster och produkter stora delar av våra liv, och blir en allt naturligare del även inom träning. Då är det givet att Technogym är med och driver utvecklingen.

TEAMBEATS – pulsbaserad cirkelträning

Technogym TEAMBEATS 

Technogym Master Trainer Norberto Lacourt instruerar i korrekt roddteknik på SKILLROW

SKILLROW – uppkopplad roddträning i klassformat

Gruppcykling på Technogym Group Cycle med Master Trainer Jessica Clarén som coach

Gruppcykling på Group Cycle med watt i fokus

Om du var på plats på eventet hoppas vi att du tog med dig inspiration, glädje, nya kontakter och nya idéer hem. Missade du årets event? Håll utkik framöver efter nya ”Experience”-events.

Vill du komma i kontakt med oss? Gör det gärna via telefon eller mail.

Telefon: 08 441 87 80, eller info@qicraft.se