Beställ reservdelar

Beställ reservdelar

Reservdelar till dina Technogymprodukter

Originalreservdelar från Technogym ser till att dina träningsmaskiner håller samma kvalitet som när de lämnade fabriken. Alla Technogym-reservdelar som köps från Qicraft täcks av en 12-månaders garanti. Reservdelar kommer direkt från Technogym och tillverkas enligt våra krav. Reservdelarna har genomgått rigorösa tester för funktionalitet, säkerhet och livslängd.

Viktigt att veta om garantier: Technogyms konditions- och styrkemaskiner har olika el-krav. Om dessa krav inte uppfylls kan produktgarantin frångås delvis eller helt. Om du är osäker, kontakta oss på service@qicraft.se

 

Fyll i formuläret om du vill göra en felanmälan eller beställa service så kontaktar vi dig

Vänligen ange vilka reservdelar ni behöver samt det antal av varje som behövs. Tänk på att beställningar av reservdelar som saknar all relevant information som till exempel serienummer på produkten, beskrivning och bilder riskerar att få längre hanteringstid. Du kan alltid komplettera ditt ärende genom att svara på bekräftelsemailet du får från oss.

Var hittar jag serienumren för de olika produkterna? Klicka här för att se exempel

 

Visste du att vi erbjuder serviceavtal på alla våra produkter?

Oavsett storleken på din maskinpark kan du, genom att teckna ett serviceavtal, luta dig tillbaka och vara säker på att din utrustning alltid har samma kvalitet som när den lämnade fabriken. Serviceavtalet säkerställer att vi upptäcker eventuella fel eller slitage innan problemen uppstår och på så sätt slipper du få produkter som inte användas under en tid. Serviceavtal ger dig bättre priser på reservdelar och du kommer alltid att prioriteras i dina förfrågningar. Läs mer om våra serviceavtalet här.

bestll-reservdelar-qicraft-sweden