Group Cycle - gruppträningspass cykel

Upptäck en helt ny gruppträningsupplevelse.
Ett cykelpass som kombinerar musik, visuella effekter och prestanda för att skapa en interaktiv träning som motiverar.

Tre olika cykelpass för olika behov

Peak Class

Klassen för dig som älskar prestationsträning

 

Underhållning och specialanpassade utmaningar. Denna klass fokuserar på träningsdata och hjälper dig att hålla dig i din träningszon.

 

All information syns tydligt på den ljusa LCD-skärmen: RPM, watt, FTP %, intensitetsnivå, kalorier, effekt och hastighet. Genomsnittsvärden i realtid och maximala värden för riktig prestationsträning.

Free Beat Class

Klassen för dig som vill ha en riktig show

 

Låt musikens rytm leda dig medan du trampar på pedalerna. Rummet påverkas helt av cyklisterna; när intensiteten förändras, så ändras även hastigheten, rörelserna och färgerna på den stora skärmen.

Bränn kalorier på ett roligt, effektivt och utmanande sätt.

Group Cycle Virtual

Virtuella klasser med peppande instruktörer

 

Med virtuella cykelklasser kan du erbjuda motiverande pass hela dagen. Klasserna som gymmet lägger upp bokas enkelt via Mywellness-appen. Välj tempo, motstånd eller uthållighetsprofil och delta på ett cykelpass ledda av Technogyms duktiga instruktörer direkt på videoväggen. 

Vad säger våra kunder

Hur fungerar det

Steg 1

Bygg egna klasser

Technogym gör det enkelt för instruktörerna genom att erbjuda färdiga cykelpass med tillhörande musik. Använd de som de är eller skapa dina egna i Mywellness.

Steg 2

Enkelt för instruktörerna

Instruktörerna hittar enkelt sina pass på Mywellness kiosken. De kan även välja sina egna spellistor via Bluetooth.

Steg 3

Effektiva träningspass

Deltagarna kan enkelt boka sig på virtuella klasser eller träningscentrets egna klasser direkt i mobilen. De kan även boka sin favoritcykel.

Steg 4

Justera under tiden

Det är enkelt för deltagarna att följa sin träningsdata på storbildsskärmen. Alla inställningar på cykeln är intuitiva och lätta att justera under passet.

Steg 5

Följ resultaten

Deltagarna får omedelbart upp sina resultat och sin utveckling i mywellness-appen. Instruktören har tillgång till samma data och kan hjälpa deltagarna att pusha sig ännu mer.

Group Cycle

Group Cycle är designad efter högsta standard för komfort, precision och uppkoppling. Träningscykeln ger hög effektnoggrannhet, on-the-fly-justeringar, är mycket motståndskraftig mot svett och har den ikoniska Technogym-designen. Allt förpackat i en kompakt produkt som finns i två olika färger (Carbon Grey & Technogym Yellow) vilket gör att den enkelt passar in i alla miljöer.

 

 

Vad gör det unikt

Variation

Träningen är alltid rolig och varierande, tack vare det stora biblioteket med färdigproducerade pass. Välj pass beroende på vad deltagarna motiveras av. Du kan även ändra i passen eller bygga egna.

Premium upplevelse

Ljud, ljus och musik förändras under hela klassen beroende på deltagarnas prestation och ansträngning. I Peak Hour ligger fokus på prestationsdata på den stora skärmen, medan det i Free Beat är mindre fokus på prestanda.

Virtuella pass

Låt inte cykelsalen stå tom hela dagen. Med Virtual class kan du erbjuda pass kontinuerligt under dagen, utan instruktörer.

fantastiska cykelpass

Group Cycle är en bekväm och professionell träningscykel som är bekväm att köra långa pass på. Alla inställningar är intuitiva och lätta att ändra även under passen.

Mer information? Kontakta oss gärna

info@qicraft.se

+46 (0)8 441 87 80

STÄLL DINA FRÅGOR.
VI SVARAR GÄRNA.

Med Qicraft-Technogym som partner levererar vi unika träningscenter med den allra bästa utrustningen och de häftigaste träningsupplevelserna för slutanvändarna. Vi är otroligt stolta över slutprodukten som skapades genom ett unikt samarbete.

  • Tom Erik Oxholm
  • Ägare Family Sports Club Akropolis 
group-cycle-grupptrning-cykelpass-spinning-technogym-format-qicraft-sweden