Om Qicraft

Om Qicraft

Qicraft är exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym och Nordens ledande partner inom träningslösningar och relaterade tjänster.

Kontakta oss
Alexander Hed

Alexander Hed

Country Manager

+46 (0)8 441 87 80

Qicrafts mission och ledstjärnan i allt vi gör är ”Activating People”. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att skapa lönsamma affärer genom sin investering och leverera de bästa resultaten inom hälsa och välbefinnande. Namnet Qicraft återspeglar marknaden vi är verksamma på och de ambitioner vi har. Qi står för energi och rörelse, Craft står för kvalitet och kompetens.

Helhetssyn

Vi strävar mot en helhetssyn i allt vi gör. Vi önskar bygga långsiktiga relationer med våra kunder och partners med fokus på kompetens, kundvärde, kvalitet och framtidens behov.

Vi erbjuder träningsutrustning och service av högsta kvalitet, innovativa digitala lösningar och en stark kompetens. Vår marknad är träningsanläggningar, privata företag, hälsa-och rehabcenters, offentliga institutioner, hotell-, Spa- och hemmamarknaden. Med lång erfarenhet och bred kunskap inom wellness, är vårt mål att få fler människor att leva hälsosamt och balanserat.

Kvalitetspolicy och ISO-certifikat

Qicraft Swedens kvalitetspolicy säkerställer att vårt erbjudande möter kundens behov och stödjer våra kunders verksamhet genom lösningar med hög kvalitet. Qicraft Sweden är sedan februari 2016 ISO 9001:2008-certifierat och uppgraderade våren 2018 till ISO 9001:2015 års standard.

Misson, mindset och värderingar

Vår mission, mindset och våra värderingar sammanfattar allt vi står för, både internt och ut mot omvärlden. ”Vi skapar en hälsosammare värld genom fysisk aktivitet” – Activating People

Vårt mindset:
One step ahead is key
Responsibility is initiative and ownership
A masterpiece is made of details
Change is necessary
Execution is vital

Våra värderingar:
Performance
Attitude
Responsibility
Team Spirit

Tillsammans skapar värderingarna kärnan Take P.A.R.T.

Företaget levererar träningsutrustning som är certifierad och av högsta kvalitet. Qicraft är exklusiv agentur till italienska Technogym, som är exklusiv leverantör för OS i Tokyo 2021 (2020) precis som för OS i Sydney 2000, Aten 2004, Turin 2006, Peking 2008 och London 2012, Rio de Janeiro 2016 och Pyeongchang 2018.

Qicraft grundades 2001 av Håkon Bakkevig och drivs sedan 2017 av CEO Farhad Jabbari. Qicraft Sweden är en del av Qicraft Group som består av Qicraft Sweden, Qicraft Norway, Qicraft Finland, Qicraft Estonia och Qicraft Finance.