Om Qicraft

Qicraft är Nordens ledande samarbetspartner av träningsutrustning och relaterade tjänster inom hälsa och träning. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa resultaten inom hälsa och wellness. Namnet Qicraft speglar den marknad vi arbetar inom och de ambitioner vi har: Qi står för energi och rörelse, Craft står för kvalitet och kompetens.

Helhetssyn

Vi strävar mot en helhetssyn i allt vi gör. Vi önskar bygga långsiktiga relationer med våra kunder och partners med fokus på kompetens, kundvärde, kvalitet och framtidens behov.

Vi erbjuder träningsutrustning och service av högsta kvalitet, innovativa digitala lösningar och en stark kompetens. Vår marknad är träningsanläggningar, privata företag, hälsa-och rehabcenters, offentliga institutioner, hotell-, Spa- och hemmamarknaden. Med lång erfarenhet och bred kunskap inom wellness, är vårt mål att få fler människor att leva hälsosamt och balanserat.

Kvalitetspolicy och ISO-certifikat

Qicraft Swedens kvalitetspolicy säkerställer att vårt erbjudande möter kundens behov och stödjer våra kunders verksamhet genom lösningar med hög kvalitet. Sedan februari 2016 är Qicraft Sweden ISO9001:2008-certifierat.

Misson och värderingar

Vår mission och våra värderingar sammanfattar allt vi står för, både internt och ut mot omvärlden

MISSION – ”Activating People”

Våra värderingar:
PERFORMANCE
ATTITUDE
RESPONSIBILITY
TEAM SPIRIT

Tillsammans skapar de kärnan – TAKE PART

Företaget levererar träningsutrustning som är certifierad och av högsta kvalitet. Qicraft är exklusiv agentur till  italienska Technogym, som är exklusiv leverantör för OS i Rio 2016, precis som för till OS i Sydney 2000, Aten 2004, Turin 2006, Peking 2008 och London 2012. Qicraft är även agentur för Wexer Virtual.

Qicraft grundades 2001 av Håkon Bakkevig. Qicraft Sweden är en del av Qicraft Group som består av Qicraft Sweden, Qicraft Norway, Qicraft Finland, Qicraft Estonia och Qicraft Finance.