Biocircuit - effektiv cirkelträning

En cirkelträning som anpassar sig efter dig. Oavsett vilka träningsmål du har, kommer du genom att välja Biocircuit, nå dem. Cirkeln ger dig en personlig och guidad träningsupplevelse, där alla inställningar och justeringar sker automatiskt.

Anpassa din träning

Det finns två olika format av Biocircuit. Välj det format som passar dig utifrån det behov du har.

Start moving

Må bättre och få mer energi genom ökad muskelstyrka och förbättrad hållning.

Lose weight

Öka din metabola omsättning och bränn fler kalorier genom ökad muskelmassa.

Tone your body

Förbättra din muskelbalans genom att bygga upp postural muskelatur och öka flexibiliteten i lederna.

Stay young

Säker styrketräning som ökar din energi och stärker ditt skelett.

Boost performance

Förbättra din atletiska prestation med högintensiv träning som ger ökad muskelkraft.

Medlemsresan

En inloggning

Användaren loggar in på Mywellness kiosken för att starta träningen. Deras träningsprogram visas och sedan guidas det till sin fösta träningsstation eller till kölistan. Varje användare kan starta från vilken tillgänglig träningsstation som helst.

Under passet

Varje träningsmaskin är förinställd med en specifik belastning och träningstid. Användaren kan alltid ändra hastighet, lutning och vikt. 

Adaptiva inställningar

Styrketräningsmaskinerna  justerar automatiskt sätet och rörelseomfånget för en säker och effektiv träning. När övningen är slut guidas användaren till nästa station och får en specifik vilotid för att kunna förflytta sig.

Alltid guidat

Träningspasset består av två varv i cirkeln. Vd träningens slut kan användaren se sina resultat på Mywellness kiosken eller i Technogym App. Du kan skicka push-notiser, meddelanden eller anpassade kampanjer för att motivera medlemmarnas fortsatta träning i cirkeln.

En effektiv automatiserad lösning

Guidad onboarding

Den nya Mywellness Kiosk förvandlar Biocircuit till en personlig träningsupplevelse med eller utan tränare närvarande. Den intuitiva introduktionsprocessen illustrerar Biocircuits fördelar och vägleder användare i att välja rätt program. Tooltips hjälper användare att snabbt modifiera sin träning, visa resultat och se kommande milstolpar. Dessutom fungerar den nya Mywellness Kiosk som en sekundär skärm som visar användarna vilken station de ska gå till härnäst.

Anpassad träning

Träningskalibreringen utvärderar varje användares konditionsnivå, och skapar en helt självstyrd process som ger användaren fördelen av att genomföra en träning och bedömning samtidigt.

Personlig anpassning på en ny nivå

Biocircuit utnyttjar kraften i omfattande data som samlats in under åren för att automatiskt anpassa utrustningsinställningar och träningsparametrar för varje individ. Automatisk progression och regression aktiveras av AI och vägleder personer till säkra belastningsökningar, snabbare tempo eller olika nivåer av motstånd.

Bättre medlemshantering

Följ och vägled dina användare automatiskt före och efter träning. Förbättra deras träningsresa genom att använda automatiserade e-postmeddelanden, push-notiser och andra kommunikationsmedel.

Anpassa program med Biocircuit+ appen

Skapa egna program

Med Biocircuit+ App kan tränarna kopiera program från Biocircuits biblotek och anpassa cirkelpassets namn. bild och beskrivning för att skapa egna förinställda träningspass för alla tränigscenter.

Anpassa global

Traänare kan också använda sin kunskap för att anpassa befinliga programs olika parametrar för varje enskild träningsmaskin (motstånd, belastning osv.)

Publicera

Anpassade program som tränarna skapat kan publiceras och bli tillgängliga för alla användare.

Skräddarsy individuellt

Tränare kan också justera programmets globala träningsparametrar för att skapa skräddarsydda träningspass för enskilda användare

Biocircuit olika layouter

Biocircuit™-miljön är en komplett träningsupplevelse med distinkta överdrag och golvlayouter. Det finns tre olika golvlayouter för Biocircuit, som inkluderar strukturella komponenter för hantering av elkablar och enkel tillgänglighet.

Kondition & Styrka cirkulär layout

Golvyta: 63,6 kvadratmeter, diameter: 9 m

KOndition & Styrka rektangulär layout

Golvyta: 55,2 kvadratmeter (6×9,2 m)

Styrka - endast rektangulär layout

Golvyta: 55,2 kvadratmeter (6×9,2 m)

Anpassad layout

Biocircuit kan integreras i en befintlig lokal i flera olika anpassade kombinationer utan att behöva installera golv.

BIODRIVE

Styrketräning som passar dig

Nyckeln till att leverera individuellt anpassade träningspass är Biodrive™. 

Exklusiv för Biostrength-serien av utrustning, styrs den intelligenta enheten av programmet och anpassar sig specifikt till varje användare.

 


Biodrives patenterade teknologi kan balansera alla faser av rörelsen, både koncentrisk och excentrisk. Det innebär att motstånd och tempo optimeras för maximal effektivitet och säkerhet, beroende på individuella behov och mål.

Vad säger våra kunder

Se några av våra referenskunder

Welness Studio

Med hjälp av Biocircuit säkerställer Wellness Studio att medlemmarna får en effektiv och personligt anpassad start på sin träningsresa. Det har lett till att nya medlemmar i större grad både stannar kvar som medlemmar och lyckas nå sina träningsmål. 

Kockum

Kockum Fritids investering i Biocircuit från har visat sig vara väldigt framgångsrik. Genom att erbjuda en enkel och tillgänglig träningsmetod har de lockat nya medlemmar och skapat en motiverande träningsmiljö som gör att medlemmarna når sina träningsmål.

Air Cargo Logistics

Air Cargo Logistics mål var att göra träning mer tillgänglig i vardagen och skapa en lägre tröskel till fysisk aktivitet. Därför valde de Biocircuit från Technogym, kombinerat med funktionell styrke- och kardioutrustning.

Vikersund

Tillgången på hälso- och sjukvårdspersonal kan i framtiden utgöra en utmaning för effektiv och högkvalitativ rehabilitering.Se hur Biocircuit har bidragit till att avlasta fysioterapeuter vid Vikersund Bad Rehabiliteringssenter AS.

Styrketräningsmaskiner i Biocircuit

Styrketräningsmaskiner som ingår i cirkeln kan också användas frikopplade eller som självständiga maskiner.

Konditionsmaskiner i Biocircuit

Du kan välja mellan löpband, cykel eller crosstrainer till din cirkel. Du kan välja en variant eller kombinera flera.

Mer information? Kontakta oss gärna

info@qicraft.se

+46 8 441 87 80

STÄLL DINA FRÅGOR.
VI SVARAR GÄRNA.

Med Qicraft-Technogym som partner levererar vi unika träningscenter med den allra bästa utrustningen och de häftigaste träningsupplevelserna för slutanvändarna. Vi är otroligt stolta över slutprodukten som skapades genom ett unikt samarbete.

  • Tom Erik Oxholm
  • Ägare Family Sports Club Akropolis 
biocircuit-adaptiv-cirkeltrning-grupptrningskoncept-qicraft-sweden