Biocircuit - effektiv cirkelträning

En cirkelträning som anpassar sig efter dig. Oavsett vilka träningsmål du har, kommer du genom att välja Biocircuit, nå dem. Cirkeln ger dig en personlig och guidad träningsupplevelse, där alla inställningar och justeringar sker automatiskt.

Två olika upplevelser

Det finns två olika format av Biocircuit. Välj det format som passar dig utifrån det behov du har.

Biocircuit styrka och kondition 30 min

Biocircuit styrka 22 min

En sömlös användarupplevelse

Logga in

För att starta träningspasset loggar användaren in på Biocircuit-kiosken. Användaren får upp sin träningsplan (som sattes upp med tränaren vid första konfigurationsinställningen) och går sedan till första träningsmaskinen för att  starta träningspasset.

Under passet

På varje station kan användaren enkelt starta träningspasset utan att logga in. Träningsmaskinerna är förinställda till den hastighet och lutning som återspeglar testet som utförts med tränaren. 

Adaptiva inställningar

Styrketräningsmaskinerna känner igen dig och justerar automatiskt sitthöjden och andra inställningar som lagras i din profil. Du kan justera motståndet upp eller ner om så önskas, men maskinerna kommer också att föreslå progression när du blir starkare.

Alltid guidat

Under passet guidar maskinerna dig på hur du ska genomföra övningarna. Efter två varv i cirkeln är du klar med träningspasset. Användaren kan alltid kontrollera sina resultat och sin utveckling i mywellness-appen.

Vad gör det unikt

Personlig upplevelse

Varje användare får en personlig träningsplan där inställningar och motstånd är fördefinierade utifrån användarens nivå och behov.

tryggt, enkelt och sömlöst

Inställningarna på maskinerna kombineras med en tränare som säkerställer att användaren alltid har en optimal och ergonomiskt korrekt sittställning. Användaren rör sig sömlöst från maskin till maskin under hela passet.

särskilj dig från andra

Med Biocircuit kan du köra klasser i cirkeln under hela dagen och erbjuda dina kunder ett effektivt och smart sätt att träna hela kroppen.

lönsam affärsmöjlighet

Att investera i Biocircuit är så mycket mer än att köpa ett nyckelfärdigt format. Erbjud det som tillägg till redan befintliga medlemmar, ta betalt per gång (klippkort) eller sälja det som lunchträning.

Smidigt och enkelt. Konfiguration av nya användare på Biocircuit.

Logga in

Första gången en ny användare ska träna med Biocircuit måste du gå igenom en konfiguration med en tränare. Installationen startar med Biocircuit Kiosk där användaren loggar in tillsammans med tränaren.

Inställningar kondition

Tränaren går igenom alla träningsmaskiner med den nya användaren och ställer in önskad nivå, hastighet, lutning med mera.

Inställningar styrka

Tränaren hjälper användaren att hitta de optimala inställningarna för varje maskin, sedan görs ett isokinetiskt test för att fastställa den rätta belastningen för användaren.

Vad säger våra kunder

Se några av våra referenskunder

Welness Studio

Med hjälp av Biocircuit säkerställer Wellness Studio att medlemmarna får en effektiv och personligt anpassad start på sin träningsresa. Det har lett till att nya medlemmar i större grad både stannar kvar som medlemmar och lyckas nå sina träningsmål. 

Hälsomagasinet

Hälsomagasinet i Nyköping var tidigt ute med digitaliseringen och var först i Sverige med Biocircuit. De har satsat mycket resurser på att medelmmarna ska få en så friktionsfri upplevelse som möjligt.

Easyfit

Finska träningskedjan Easyfit Kaari fick fler medlemmar och ökade sina intäkter genom att investera i Technogym Biocircuit. De gjorde det genom att skapa ett nytt premiummedlemskap.

Styrketräningsmaskiner i Biocircuit

Styrketräningsmaskiner som ingår i cirkeln kan också användas frikopplade eller som självständiga maskiner.

Konditionsmaskiner i Biocircuit

Du kan välja mellan löpband, cykel eller crosstrainer till din cirkel. Du kan välja en variant eller kombinera flera.

Mer information? Kontakta oss gärna

info@qicraft.se

+46 8 441 87 80

STÄLL DINA FRÅGOR.
VI SVARAR GÄRNA.

Med Qicraft-Technogym som partner levererar vi unika träningscenter med den allra bästa utrustningen och de häftigaste träningsupplevelserna för slutanvändarna. Vi är otroligt stolta över slutprodukten som skapades genom ett unikt samarbete.

  • Tom Erik Oxholm
  • Ägare Family Sports Club Akropolis 
biocircuit-adaptiv-cirkeltrning-grupptrningskoncept-qicraft-sweden