Ett stilrent och tidlöst gym passar in i mängder av olika utrymmen och aktiviteter

Vi gör visionen till verklighet

Vi skapar träningsutrustning och lösningar som inspirerar människor att hålla sig aktiva. Vi designar och implementerar snygga träningsytor för hem, arbetsplatser, hotell och andra offentliga utrymmen.

Vi hjälper dig komplettera inredningen och skapar rum som förbättrar kundens fysiska och mentala hälsa.

Genom att involverar oss i projektet redan i inledningsskedet får du av oss layoutplanering och säkerställande av träningsytans funktionalitet. Vi erbjuder även 2D- och 3D-objekt av utrustningen, samt konsulthjälp för layout av gymutrustningen. Installation och underhåll av utrustningen görs av vårt eget serviceteam. Läs mer om våra lösningar för olika typer av utrymmen nedan.

Vi hjälper dig att skapa ett träningsutrymme designat efter kundens behov

HEM

Ett stilrent och elegant hemmagym motiverar till aktivitet

Hemmagymmet kan vara en eget separat yta eller en naturlig del av resten av inredningen. Det kan bestå av allt  från några få hantlar till ett fullt utrustat hemmagym med t.ex kondition- och styrketräningsmaskiner.

 

Technogym står för kvalitet, design och innovation. Vi erbjuder träningsutrustning som passar hem av högsta kvalitet och design. Utrustning är konstruerad för att optimera så väl träning som utrymme och upplevelse.

 

Resultatet blir en stilren och effektiv träningsyta som harmoniserar med hemmets övriga inredning.

Referenser

Vill du veta mer om träningslösningar för hemmet?

”Jag vill hjälpa dig att hitta utrustning som passar din kund. En högkvalitativ och stilren träningsyta designad efter kundens behov inspirerar till ett aktivare liv i hemmet. Stilren träningsutrustning går att integrera som en del i hemmets övriga inredning.”

 

Martin Rosqvist
Home Wellness specialist

KONTOR

Träningslösningar och utrustning av hög kvalitet gör kontoret mer attraktivt

Designa en snygg träningsanläggning åt din kund med hjälp av vår Corporate Wellness-expert. Vi hjälper dig att implementera en stilren och utrymmeseffektiv lösning som möter din kunds behov. Det kan till exempel vara en active office-lösning eller ett fullt utrustat gym på tex. ett huvudkontor eller i en kommersiell kontorsfastighet. Oavsett vad som passar din kund och ytan som finns till förfogande, är träningsmöjligheter ett attraktivt erbjudande.

 

Via oss får du layoutförslag samt 3D- och 2D-ritningar. Vi hjälper till att hitta lösningar som passar både lokalen och slutkundens behov. Vårt eget serviceteam installerar utrustningen och gör årlig underhållsservice för att utrustningen ska hålla hög kvalitet och säkerhet under hela livscykeln.

Referenser

Vill du veta mer om träningslösningar för kontor?

”Jag brinner för att skapa träningsmiljöer som är hälsosamma för individen och som bidrar positivt till företagskulturen. Att erbjuda möjlighet till aktivitet på arbetet är en bra strategi för företag.

 

My Allberg
Corporate wellness specialist

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR

Träningsutrustning av hög kvalitet håller länge och ger ett mervärde för de boende

Med hjälp av träning kan man öka känslan av gemenskap. En gemensam träningsyta , med användarvänlig utrustning av hög kvalitet, tillför värde till både fastigheten och användarna.

 

Genom att välja utrustning av hög kvalitet garanterar man att utrustningen håller över tid och kan nyttjas av många.

Referenser

Vill du veta mer om träningslösningar för bostadsrättsföreningar?

”Träningsmöjligheter i bostadshus efterfrågas allt mer. Det är ett attraktivt sätt att kunna bidra till gemenskapen och motivera de boende till att vara aktivare. Jag hjälper dig hitta lösningen som passar oavsett vilken yta ni har tillgänglig

 

Martin Rosqvist
Home Wellness specialist

HOTELL

Träningslösningar för hotell 

 

Hotell kan erbjuda ett fullt utrustat gym av högsta kvalitet, ett mindre stilrent spa-gym eller varför inte träningslösningar på hotellrummet.

 

Inred sviten med en träningscykel med access till Londons mest attraktiva cykelpass, eller en träningsväska med tillhörande instruktörsledda pass via QR-kod, enkel att spegla upp på rummets TV.

 

Vill du skapa aktiva mötesrum så kan träningsutrustning även integreras här – möjligheterna är oändliga!

Referenser hotell

Vill du veta mer om träningslösningar för hotell?

” Det ska vara enkelt att göra hälsosamma val, även när man är bortrest. Jag brinner för att skapa träningsytor där designen går hand i hand med resten av hotellet. Med träningsutrustning av högsta kvalitet och design stärker hotellet sin standard och sitt erbjudande.”

 

 

My Allberg
Corporate wellness specialist

Varför välja Technogym?

Kostnadsfri konsultation

Våra konsulter hjälper dina kunder att hitta lösningar som passar in i det projekt du arbetar med.

3D - ritningar

För en enkel visualisering av hur träningsytan i ditt projekt kommer att se ut.

Lång erfarenhet

Technogym har levererat träningsutrustning till privatpersoner och företag i över 35 år, och samarbetar med flera internationella designers och toppidrottare.

Egen butik

Dina kunder kan uppleva våra produkter innan de handlar. Vi har en egen butik i Stockholm, och flera möjliga visningsställen över hela landet.

Technogym fokuserar på en hållbar miljö

Hållbarhet är ett av Technogyms kärnvärden. Det återspeglar sig i så väl företagets huvudkontor, Technogym Village, som i den utrustning som levereras till tusentals företag och motionärer världen över. Technogym Village är byggt med miljön i åtanke, där Technogym har åtagit sig att säkerställa att huvudkontoret alltid är en förebild för grön effektivitet. Byggnaden är bl.a. utformad för att kunna återanvända energi och har ett naturligt kylsystem.

 

I produktionen är miljötänket märkbart där i genomsnitt 95% av produkternas vikt består av återvinningsbart material. Dessutom återanvänds alla förpackningar flera gånger. Genom att använda kvalitetsmaterial håller produkterna längre. Det betyder färre reservdelar och mindre avfall.

INREDNINGSDESIGN x TECHNOGYM

Inredningsdesign

Vi hjälper dig med designen. Allt från idé och skisser till färdiga 3D-ritningar och mycket mer.

Kvalitet

Technogym erbjuder högkvalitativa produkter som är lätta att använda och har lång livslängd. Innovativ digital teknik ger dig en unik träningsupplevelse.

ISO-certifierade

Vi är ISO-certifierade. Att ge dig som kund kvalitet och trygghet i kundresan är väldigt viktigt för oss.

Finansiering

Köpa direkt eller ta på avbetalning? Vi erbjuder dig olika finansieringslösningar efter ditt behov.

Vald av de bästa

Technogym har varit officiell leverantör av träningsutrustning till åtta olympiska spel. Dessutom samarbetar de med några av världens främsta arkitekter och inredningsdesigners.

Smidig prosess

Vi levererar din utrustning till dörren och våra montörer installerar allt klart åt dig.

Hållbarhet

Technogym bygger på respekt för människor, miljö och mångfald. Technogyms produkter är utvecklade med hälsosamma, förnybara och säkra råvaror.

Kundservice

Vår kundservice säkerställer att din utrustning alltid är uppdaterad med den senaste tekniken. Få hjälp och vägledning, eller hjälp med underhåll och service på dina produkter.

Läs fler nyheter och artiklar

Om Technogym

Technogym är världsledande inom träningsupplevelser för bland annat gym, hotell, spa, rehabanläggningar, företag, sportanläggningar och hemmaträning. Technogym förkroppsligar filosofin av ”Wellness”, vilket innebär en balanserad

Läs mer »

Vad säger våra kunder:

arkitekter-och-designers-qicraft-sweden