Löpband

Stort utbud av löpband från Technogym. Med och utan lameller. Med och utan motor.

Technogym Löpband

Löpband från Technogym kombinerar användarvänlighet och komfort med innovativ teknik. Du kommer att motiveras att träna längre och hårdare på ett högkvalitativt löpband. Löpband är den mest populära träningsmaskinen för konditionsträning, förbränning av kalorier och uppvärmning innan styrketräning.

 

Brett utbud av modeller och pris

Technogym erbjuder ett brett utbud av löpband. Priset på löpbanden påverkas av hur mycket Technogym har investerat i tekniken och designen av löpbandet. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att ge dig den mest bekväma, effektiva och motiverande löpupplevelsen.

 

Bättre konditionsträning med  löpband från Technogym

Technogyms löpband använder den senaste tekniken för att göra användarupplevelsen enkel, intuitiv och smidig. Ett exempel är funktionen Fast Track Control som gör det enkelt för dig att justera hastighet och lutning på löpbandet utan att behöva ändra löpposition.

 

All information du behöver för att bli en bättre löpare

Technogyms löpband ger dig information om ditt löppass för att hjälpa dig att nå dina träningsmål oavsett om du är nybörjare eller en erfaren löpentusiast.

Löpband från Technogym har lång livslängd, speciellt om de får regelbundet underhåll eller service.

 

Träningsprogram och underhållning på löpbandets skärm

Olika skärmalternativ ger möjlighet att lägga till extra funktioner till ditt träningspass.

Löpband med pekskärm ansluter dig till ett helt nytt värld av löpträning. Via skärmen får du tillgång till löppass med eller utan tränare, löprutter genom storstäder eller exotiska resmål eller ren underhållning via appar som Netflix, Eurosport med flera. Du kommer att motiveras att träna oftare, hårdare och att förbättra dig själv som löpare med Technogyms löpband.

UNITY ™ 3.0 : Denna skärm ger användaren obegränsad tillgång till Android-kompatibla appar. Användaren ansluter till enheten via WiFi eller Bluetooth och sparar passet med ett personligt Mywellness Cloud-konto.

lpband-frn-technogym-qicraft