Technogym

Technogym är världsledande inom design och produktion av träningsutrustning och relaterade digitala lösningar. Technogym erbjuder allt inom träningsmaskiner och träningsutrustning för privatpersoner, företag, hälsosektorn och gym. 

 

Technogym erbjuder ett komplett ekosystem av uppkopplad utrustning, digitala tjänster, on-demand träning och appar som möjliggör en personlig träningsupplevelse för varje användare när som helst och var som helst: hemma, på gymmet eller när man är på resande fot.

 

Över 55 miljoner människor tränar idag med Technogym-utrustning på över 85 000 gym och 500 000 privata hem världen över. Technogym har varit den officiella leverantören av träningsutrustning till flera olympiska spel och kommer även att vara det till OS i Paris 2024.

 

The Technogym Story

Allt började i ett litet garage i Italien 1983….

Technogyms historia är en berättelse om uthållighet, tro på innovation och passion för detaljer. 

The Technogym Village

Technogyms huvudkontor och hjärtat för ”The Wellness Lifestyle ligger i Cesena, Italien.
 Från första spadtaget har byggnaden präglats av starka miljöprinciper och här lever och andas man ”Wellness” varje dag.

Technogyms partners

I decennier har Technogym hjälpt idrottare att förbättra sina prestationer genom avancerade teknik och kunskap om fysisk träning.

Idag är Technogym stolt partner till några av världens främsta idrottare och idrottslag. Technogym har också valts till officiell leverantör av träningsutrustning till de olympiska spelen nio gånger.

Technogym Design

Technogym står för design och elegans. Det blir ännu tydligare när man ser engagemanget i varje detalj.

vilka-r-technogym-qicraft-sweden