Träningscenter

Träningscenter

Kontakta oss
Marko Fjällstedt

Marko Fjällstedt

Sales Manager

+46 (0)709 71 21 78

Qicraft Technogym har lång erfarenhet av att leverera träningsutrustning och service av högsta kvalitet, innovativa digitala lösningar och stark kompetens. Med ambitionen att hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer är vi med genom hela processen, med allt ifrån förarbete/rådgivning, 3D-skisser och filmer till finansiering av träningsutrustning, leverans och regelbunden service av utrustning. 

STYRKETRÄNING

Vi erbjuder ett stort utbud av styrketräningsutrustning för alla typer av verksamheter, från traditionella gym till anläggningar med fokus kring funktionell träning.

Serier: Selection 900, ARTIS, Selection 700, Kinesis, Pure Strength 

KONDITION

Hos oss hittar du marknadens bredaste utbud av konditionsutrustning av högsta klass.

Här hittar du vår utrustning för konditionsträning

FUNKTIONELL TRÄNING

En av de starkaste trenderna inom träning de senaste tio åren är sk funktionell träning, enkelt förklarat är det träning med fria rörelsebanor som tillåter rörelser i alla tre rörelseplan (framåt/bakåt, sidled och rtationer).

Här hittar du våra produkter för funktionell träning

PULSTRÄNING

Pulsbaserade gruppträningsklasserna är en av de hetaste och tydligaste trenderna just nu. Läs mer om vår helhetslösning – TEAMBEATS™ här

SKILL LINE

Technogyms senaste produktlinje med performanceutrustning som är framtagen i samarbete med atleter på högst möjliga tävlingsnivå, fokuserad på multifunktionsprodukter för funktionell styrke- och konditionsträning. Utrustningen fungerar lika bra för motionär som elit, som fristående produkter eller som del i högintensiva klassupplägg.

Läs mer om SKILL LINE här

SERVICE AV TRÄNINGSUTRUSTNING

Qicraft har ett eget serviceteam med tekniker som täcker alla delar av Sverige. Våra tekniker utför installationer, reparationer och förebyggande service av våra kunders träningsutrustning. Serviceteamet är utbildade och certifierade i att utföra allt från service och reparationer till programuppgraderingar, regelbundet underhåll och garantireparationer. Vi rekommenderar alla våra kunder att teckna serviceavtal, vilket borgar för en hög driftsäkerhet och tillförlitlig budgetering av servicekostnader. Ett serviceavtal garanterar att utrustningens funktion, säkerhet och estetiska värde bibehålls trots daglig användning. Läs mer om vår service här.

FINANSIERING AV TRÄNINGSUTRUSTNING

Många företag vill inte belasta sitt eget kapital som en investering i träningsutrustning innebär. Genom finansiering kan istället de operationella leasingkostnaderna redovisas som driftskostnader. Med våra finansieringslösningar ger vi dig som kund möjlighet till ett skräddarsytt upplägg. Läs mer om våra finansieringslösningar här.

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster? Kontakta oss gärna via:

Försäljningsavdelningen

08 441 87 80

info@qicraft.se