Träningsutrustning till hemmet - vi hjälper dig med ditt hemmagym

Önskar du ett hemmagym? Vi hittar rätt träningsutrustning för dig!

Har du en hektisk vardag och har svårt att hitta tid för träningen? Då kan ett hemmagym vara lösningen. Ett hemmagym kan vara allt från några få hantlar till ett fullt utrustat hemmagym med t.ex konditionsmaskiner och styrketräningsmaskiner.

 

Vi hjälper dig gärna att inreda ditt hemmagym så att du kan uppnå dina träningsmål.

Vi kan erbjuda dig

Fri konsultation

Vi erbjuder dig en fri konsultation med vår Home Specialist för att ni tillsammans ska kunna hitta lösningar som passar ditt hem och dina behov.

35 års erfarenhet

Technogym har levererat träningsutrustning till företag och privatpersoner i över 35 år. Technogym har flera samarbeten med internationella designers och athleter i världsklass.

Eget showroom

Ett hemmagym är en stor investering, hos oss kan du testa produkterna innan du köper. Vi har en egen butik på Norrlandsgatan 6 i Stockholm och andra visningsplatser i hela landet.

Flexibla betalningslösningar

Vi erbjuder olika räntefria avbetalningar och betalningslösningar med hjälp av Klarna.

STOR ELLER LITEN YTA?

Vi har lång erfarenhet och ser möjligheter där andra ser begränsningar. Få experthjälp med att inreda hemmagymmet du drömmer om.

Martin Rosqvist, hjälper dig designa och inreda ditt hemmagym

Martin Rosqvist är din konsult vid design och inredning av ditt hemmagym.

 

Martin har många års erfarenhet från hälso- och träningsbranschen och hans ambition är att hjälpa så många som möjligt att bli/hålla sig aktiva. Martin är lösningsorienterad och drivs av att se andra lyckas vilket gör honom mycket uppskattad bland kunderna.

 

 

”Inget hem är för litet eller för stort för ett hemmagym, där är det mitt jobb att hitta en lösning just för dig”

Hämta inspiration från några av våra tidigare projekt

Vilken stil har ditt hemmagym?

Vad bör du tänka på när du inreder ett hemmagym?

Yta: Hur stor yta har du tillgängligt?


Målsättning: Vilka mål du har med träningen påverkar vilken utrustning du behöver. Önskar du bli starkare? Gå ner i vikt? Springa fortare eller få bättre hälsa generellt?


För vem: Vem ska använda träningsutrustningen och hemmagymmet? Är det du eller kommer fler familjemedlemmar ha glädje av det?


Budget: Hur mycket önskar du investera i ditt hemmagym? Väljer du utrustning av hög kvalité kommer du ha glädje av den under lång tid.

Vi har lösningar för alla - oavsett yta

10 KVM

Ett yta på 10 kvm ger många möjligheter. Gillar du att springa kan t.ex. löpbandet MyRun placeras där du har en mindre yta tillgängligt.

20 KVM

Mellanstora rum i hemmet ger stora möjligheter när det kommer till att inreda med både kondition- och styrketräningsmaskiner.

40 KVM

Har gott om plats är träningsmöjligheterna oändliga. Och fler i familjen kan t.ex. träna kondition samtidigt.

Technogym App

Träningsappen som ser till att du når dina träningsmålLadda ner träningsappen Technogym App idag och nå dina träningsmål snabbare

Träna var som helst, antingen med träningsutrustningen du har tillgänglig eller med din egen kroppsvikt.

Träna hemma, på gymmet, på kontoret, på resande fot eller varför inte utomhus?

Technogym App erbjuder ett brett utbud av färdiga träningspass anpassade efter vald utrustning eller endast kroppsvikt. Dessutom hittar du massor av annan träningsinspiration så som artiklar, utmaningar, meditation o.s.v.

 

Ladda ner Technogym App här.

 

Läs våra senaste nyheter och bästa tips för hur du inreder ett hemmagym

Se våra referenser

Katarina Flatland – hemmagym

Programledaren och läkarestudenten, Katarina Flatland, har inrett ett träningsrum hemma med utrustning från Technogym. Med smarta lösningar och speglar på väggarna har hon skapat sitt

Läs mer »

Tidlöst elegant hemmagym

Serieentreprenören Nadir Nalbant ville ha ett tränings- och avkopplingsrum som ger en bekväm zen-känsla samt möjlighet att träna balans, rörlighet och kondition. I samarbete med

Läs mer »

Läs vad våra kunder tycker om oss

Vilka är Technogym

Technogym, är marknadsledande inom design och produktion av hållbar träningsutrustning och tillhörande lösningar av hög kvalitet.


Technogym ansvarar för forskning, utveckling, testning och produktion av sina produkter, från Technogym Village, i Wellness Valley i Italien.


Mer än 50 miljoner människor tränar med Technogym träningsutrustning varje dag, som du hittar på mer än 180 miljoner platser världen över.

Varför välja Qicraft - Technogym som träningsleverantör

Design

Vi hjälper dig med designen. Allt från idé och skisser till färdiga 3D-ritningar och mycket mer.

Kvalitet

Technogym erbjuder högkvalitativa produkter som är lätta att använda och har lång livslängd. Innovativ digital teknik ger dig en unik träningsupplevelse.

Finansiering

Köpa direkt eller ta på avbetalning? Vi erbjuder dig olika finansieringslösningar efter ditt behov.

Vald av de bästa

Technogym har varit officiell leverantör av träningsutrustning till se senaste åtta olympiska spelen. Dessutom samarbetar de med några av världens främsta arkitekter och inredningsdesigners.

Smidig prosess

Vi levererar utrustning till dig, bär in den på plats och tar med emballaget. Dessutom erbjuder vi dig en separat PT-tjänst som ser till att du får ut det mesta av dina nya träningsmaskiner.

Kundservice

Vår kundservice säkerställer att din utrustning alltid är uppdaterad med den senaste tekniken. Få hjälp och vägledning, eller hjälp med underhåll och service på dina produkter.

trningsutrustning-till-hemmet-vi-hjlper-dig-med-ditt-hemmagym