Finansiering

Finansiering

Kontakta oss
Stefan Sundin

Stefan Sundin

Financial Advisor

+46 (0) 73 529 53 36

På Qicraft har vi erbjudit finansieringslösningar till våra kunder i många år, bl.a. genom vårt egna finansieringsföretag Qicraft Finance.

Tack vare vår stora erfarenhet kan vi utveckla konkurrenskraftiga och innovativa finansieringsplaner skräddarsydda för att möta de specifika behoven hos ett stort antal kunder.

”Genom att identifiera specifika behov kan vi hjälpa våra kunder att nå sina mål.”

Att hjälpa människor uppnå sina affärsmål är det som gör oss till den perfekta affärspartnern för entreprenörer inom träningsbranschen. Stödet vi tillhandahåller för att identifiera rätt finansieringslösning innebär att våra kunder kan räkna med högkvalitativa förslag.

Mervärde

Vår marknadserfarenhet och produkternas förmåga behålla sitt värde över tid, utgör hörnstenarna i vår framgång. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda högkvalitativa kommersiella lösningar som ger maximalt värde till våra kunder. Vi överväger våra kunders perspektiv noggrannt samtidigt som vi söker de bästa finansieringslösningarna.

Typer av finansieringslösningar

Qicraft arbetar med olika finansiella partners för att hitta de bästa alternativen för sina kunder. Vi erbjuder en mängd olika leasinglösningar för att möta våra kunders behov.

finansiering-qicraft-sweden