Technogym App

Träningsappen som ser till att du når dina träningsmål

Technogym Coach - skräddarsydda övningar

Träna hemma, på gymmet eller på språng

Träna hemma, på gymmet eller på språng

Spara och följ dina träningsresultat

Technogym Coach är din nya, digitala, personliga tränare.

 

Ladda ner appen och svara på några frågor så skräddarsyr Technogym Coach ett träningsprogram för just dig och dina träningsmål. Programmet kommer sedan att anpassas allt eftersom du utvecklas.

 

Välj det program som passar dig och dina mål:

Fitness – för att komma i form, gå ner i vikt eller bygga muskelstyrka.

Sport – för att förbättra dina prestationer inom sporter som tennis, golf, löpning eller skidåkning.

Hälsa och livsstil – träningsprogram anpassade för dig med diabetes, högt blodtryck, Övervikt eller ryggont.

 

Ladda ner appen och upptäck möjligheterna med Technogym Coach

Träna var som helst, antingen med träningsutrustningen du har tillgänglig eller med din egen kroppsvikt.
 

Träna hemma, på gymmet, på kontoret, på resande fot eller varför inte utomhus?


Technogym App erbjuder ett brett utbud av träningspass anpassade efter vald utrustning eller endast kroppsvikt.

Välj mellan pass med fria vikter, löpband, cykel och många fler.

Oändliga träningsmöjligheter

  • Hitta det träningspass som passar dig bäst. Välj mellan Routines, Sessions och Signature Programs. Du kommer garanterat hitta ett träningspass som matchar det du söker oavsett om det  är: HIIT, styrka, stretching, boxning, yoga m.m. Dessutom kan du välja att träna med eller utan utrustning.

Technogym Sessions

Boosta dina träningspass med hjälp av Technogyms tränare. De guidar och motiverar dig för att du ska uppnå dina mål. Idag finns det över 1000 tillgängliga sessioner, och det tillkommer nya varje vecka.

Technogym Routines

”Routines” guidar dig med hjälp av instruktionsfilmer och ljudsignaler. Välj träningspass efter specifika mål så som: stretching, kondition, starkare ben, starkare core och många fler.

Signature Programs

Få specifika program för just din sport från några av de bästa tränare inom löpning, tennis, skidåkning och golf.

 

Träna ditt sinne med
meditation

Förbättra kontakten mellan kropp och själ med våra guidade meditationer med fokus på prestation, avslappning, sömn och många fler.

 

Redo för en utmaning?

Utmana dig själv eller andra app-användare. Samla olika badges och sträva efter att hamna högst upp på listorna!

Håll koll på din aktivitet

MOVERGY är din fysiska aktivitetstrend baserad på antalet MOVEs (måttenheten för rörelse oavsett kön, ålder eller konditionsnivå.)

 

Med MOVEs och MOVERGY ökar motivationen och du kan jämför dina resultat med dina vänner. Dessutom kan du se dina resultat och din utveckling i ditt ”Wellness Passport”.

Wellness Magazine

På dina vilodagar eller medan du kopplar av kan du bläddra i våra artiklar med inspiration gällande hälsosamma matvanor, träningstips, trender, mindfulness med mera.

 

Livsstil

 

 

Träning

 

 

Mindfulness

 

Nutrition

 

 

Sport

 

Technogym App
med Apple Watch

Se din puls och antal förbrända kalorier. Starta, pausa och avsluta ditt träningspass direkt från klockan.

Ladda ner Technogym App

 

 Technogym Plus

Cykling, yoga, boxning, HIIT, styrka, guidade meditationer och fler videoträningssessioner, med de bästa tränarna som visar dig rätt träningsform och motiverar dig att uppnå maximala resultat.

Technogym App – FAQs

Vilka språk är Technogym-appen tillgänglig på?

Italienska, engelska, spanska, franska och tyska (med undantag för Technogym Sessions, som är on-demand träningspass som leds av våra internationella tränare, endast tillgängliga på engelska).


Kan jag ansluta enheter och appar från tredje part?

Ja, du kan koppla ihop olika appar som Strava, Garmin, Fitbit, Apple Health, Google Fit, Samsung Health och vilken pulsklocka som helst med Bluetooth LE. Dessutom kan du använda Technogym-appen för Apple Watch för att spåra din puls och styra ditt träningspass.


Kan jag spegla min enhets skärm på min TV?

Ja, med Technogym-appen kan du spela dina träningspass direkt på din TV. När du startar ett träningspass, tryck på ”Duplicera skärm” i det nedre vänstra hörnet och följ instruktionerna från din enhet. Kompatibla enheter: Apple AirPlay2, Samsung Smart View, Chromecast från Android-enheter (Google Home).


Vad är skillnaden mellan precisionsprogrammet och signaturprogrammet?
Precisionsprogrammet är ditt skräddarsydda träningsprogram, skapat av Technogym Coach, som anpassar sig efter dina behov, din kapacitet, utrustning du har till ditt förfogande och som följer din utveckling för att du ska kunna uppnå bästa resultat på kortast möjliga tid.

 

Signaturprogrammen, å andra sidan, finns tillgängliga i avsnittet Program består av färdiga träningsscheman, framtagna av professionella tränare,  för löpning, tennis, skidåkning och golf.

 

Hur kan jag ändra mitt precisionsprogram?
För att ändra ditt program, gå till Coach-fliken och tryck på pennan bredvid veckans program, scrolla ner på sidan och tryck på knappen Programdetalj , välj sedan Återskapa program längst ner på sidan.

 

Hur kan jag omorganisera min veckovisa träningsplan?
Om du hoppar över ditt dagliga träningspass kommer Technogym Coach automatiskt att uppmana dig att göra det nästa dag; du behöver inte programmera om den själv.
Men om du vill omorganisera dina veckoträningspass, gå till Coach-fliken och tryck på pennan bredvid det aktiva programmet för den aktuella veckan, tryck sedan på ”Ändra” bredvid ”Din vecka”.
Välj vilka dagar du vill träna och klicka sedan på ”Spara”. Ändringarna du gör träder i kraft från och med nästa vecka.

 

Vad får jag med mitt Technogym Plus-abonnemang?
Du kommer att kunna komma åt Technogym-sessions – träningspassen där du blir guidad steg för steg av Technogyms tränare och där deras energi garanterat motiverar dig till att klara ännu mer.
– Sessioner i ditt precisionsprogram: Det anpassade träningsprogrammet skapat av Technogym Coach erbjuder dig en annan session någonsin;
– 450+ sessions till ditt förfogande, med nya sessioner varje vecka: yoga, boxning, HIIT, löpning och styrketräningsvideor och mycket mer.

 

Finns det en gratis provperiod för Technogym Plus?
Ja, en 1 månads gratis provperiod ingår. Ytterligare 1 månads gratis provperiod ingår vid köp av utvalda Technogym-produkter. Du kommer aldrig att debiteras under din kostnadsfria provperiod och du kan avsluta när som helst.

 

Var kan jag träna med Technogym Plus?
Abonnemanget är kopplat till ditt Technogym-ID och du kan komma åt premiuminnehåll från Technogym-appen och från de anslutna skärmarna på all Technogym-utrustning, från och med Live-versionen.

 

Hur aktiverar jag mitt abonnemang?
För att aktivera din prenumeration, öppna Technogym-appen, tryck på ikonen i det övre högra hörnet av din profil, välj sedan ”Prenumerationer” och den kostnadsfria provperioden börjar.

 

Hur säger jag upp mitt abonnemang?
För att avbryta ditt abonnemang från en Apple-enhet, gå till dina enhetsinställningar, tryck på ditt namn, välj ”Technogym” under ”Prenumerationer” och välj alternativet ”Avsluta prenumeration”.
För att avbryta prenumerationen från en Android-enhet, öppna Google Play Butik och tryck på profilikonen i det övre högra hörnet; från menyn, välj ”Betalningar och prenumerationer”, klicka sedan på den prenumeration du vill avbryta och välj slutligen alternativet ”Avsluta prenumeration”. Om du säger upp din prenumeration kommer du fortfarande att kunna dra nytta av premiuminnehållet under hela perioden du har betalat för.

 

Är min data säker med Technogym-appen?
Din integritet är en grundläggande rättighet, och vi har åtagit oss att skydda den. I enlighet med GDPR-direktiven är Technogym-appen utformad för att skydda din data; din information används bara för att erbjuda dig en anpassad träningsupplevelse. Du har full kontroll över dina uppgifter: om du väljer att inte dela dem kommer vi inte att fortsätta utan ditt tillstånd.

 

Om jag redan har en Technogym Unlimited-prenumeration på Technogym Bike, kan jag också komma åt Sessions on Technogym App?
Ja, Technogym Unlimited-prenumerationen inkluderar även allt premiuminnehåll från Technogym Plus.

Technogym App Sekretesspolicy och villkor tillämpas.
*Technogym-rutiner och signaturprogram som ingår i Technogym-appen. Technogym-sessioner tillgängliga med Technogym Plus-prenumerationer.

 

Vill du ha mer information? Kontakta oss gärna.

technogym-app-trningsapp