Skillrun Bootcamp och löpklasser

Känn adrenalinet pumpa i våra högintensiva gruppträningspass som levererar snabba resultat.

Bootcamp på en helt ny nivå

Tror du att att löpning på löpband och lyfta vikter var den bästa kombinationen? Nu tar Technogym det ett steg längre. 

 

Skillrun Bootcamp levererar en träningsupplevelse på en helt ny nivå. Med funktionerna släde och fallskärm kan du träna kondition och styrka på ett helt nytt sätt.

En unik löpklass

När prestationslöpning och gruppträning möts på det ultimata löpbandet finns det inga gränser. Låt oss omdefiniera vad du trodde att du var kapabel till att åstadkomma.

 

Löpklasser på löpbandet Skillrun från Technogym är roligare, enklare och effektivare än något annat du har upplevt. Med en maxhastighet på 30 km/h ser Skillrun till att du alltid kan prestera maximalt i varje löpklass.

Hur fungerar det

Steg 1

Bygg egna klasser

Technogym gör det enkelt för instruktörer genom att erbjuda färdiga pass med tillhörande musik. Använd passet som det är eller skapa dina egna i MyWellness.

Steg 2

Lätt att boka pass

Medlemmarna kan boka plats på klassen direkt från mobilen. De kan också boka sitt favoritlöpband. Instruktören väljer träningspass från Unity Self-kiosken.

Steg 3

Effektiva träningspass

På Bootcamp-klasser visas övningarna på storbildsskärmen, även timer och puls visas. På löpklasserna kan instruktören enkelt följa deltagarna, och deltagarna ser själva all information direkt på löpbandet.

Steg 4

Justera under tiden

Swiftpad konsollen låter dig enkelt byta mellan löpning eller power på löpbandet. Instuktören kan, om de önskar, se till att löpbanden justerar sig automatiskt.

Steg 5

Följ resultaten

Deltagarna får omedelbart upp sina resultat och sin utveckling i mywellness-appen. Instruktören har tillgång till samma data och kan hjälpa deltagarna att pusha sig ännu mer.

Skillrun

Designad för att kunna växla mellan olika hastigheter, lutning och funktioner snabbt och enkelt. Skillrun är den ultimata löpupplevelsen för alla nivåer. Med feedback i realtid och konstant guidning under hela passet är Skillrun den enda träningsutrustningen i världen som erbjuder en helt guidad upplevelse direkt från skärmen.

Vad gör det unikt

Variationen

Träningen är alltid rolig och varierande, tack vare det stora biblioteket med färdigproducerade pass. Som du även kan ändra om du önskar.

UPPLEVELSEN

Videoguidade övningar förbereder och förenklar träningspasset för medlemmarna. I löpklasserna kan löpbandet justera hastighet och lutning automatiskt.

FUNKTIONERNA

Fallskärm- och slädfunktionen gör träningen mer utmanande, varierande och innehållsrik för medlemmarna.

ÖVERSIKTEN

All träningsdata sparas automatiskt i Mywellness. Både deltagaren och instruktören kan följa utvecklingen. Deltagaren kan också synka sin enhet och få puls och träningsdata i realtid.

Några av våra referenskunder

Mer information? Kontakta oss gärna

info@qicraft.se

+46 8 441 87 80

STÄLL DINA FRÅGOR.
VI SVARAR GÄRNA.

Med Qicraft-Technogym som partner levererar vi unika träningscenter med den allra bästa utrustningen och de häftigaste träningsupplevelserna för slutanvändarna. Vi är otroligt stolta över slutprodukten som skapades genom ett unikt samarbete.

  • Tom Erik Oxholm
  • Ägare Family Sports Club Akropolis 
skillrun-bootcamp-och-lpklasser-technogym-grupptrning-qicraft-sweden