SkillX gruppträningsklasser

Upptäck din inre atlet och ge kroppen en energikick.
Med hjälp av träningsutrustning designad för prestation kommer du garanterat få upp pulsen.

SKillX ger dig en gruppträningsupplevelse som inte liknar något annat du tidigare har testat. 

Vad är SkillX

SkillX är ett gruppträningsformat från Technogym som låter dig kombinera styrke- och konditionsträning i en och samma klass. Vi hjälper dig sätta ihop ett gruppträningspass dina medlemmar kommer att älska, anpassat efter vilken yta och budget du har tillgänglig.

 

Fyra olika gruppträningsklasser

POWER

Kraftcentrerade träningspass som fokuserar på olika typer av styrketräning (tung, explosiv, ballistisk och plyometrisk), utförda med sub-maximala belastningar och maximal hastighet.

AGILITY

Träning som använder sig av koordination och snabba växlingar mellan olika positioner. Deltagarna måste anpassa sig kontinuerligt, medan repetitioner gör det möjligt för dem att utvecklas mot maximal effektivitet.

SPEED

Hastighetspass som fokuserar på att förbättra acceleration, steg, rörelsehastighet och hastighetsuthållighet med hjälp av riktade övningar och prestationsspecifik utrustning.

STAMINA

Träningspass som engagerar flera muskelgrupper samtidigt, antingen i konstant takt eller med intensiva intervaller, vilket pressar deltagarna ur komfortzonen och stimulerar dem att anpassa sig därefter.

Träningsutrustning

Skill Line-utrustningen är designad för att trigga din fysiska kapacitet på alla möjliga sätt. Genom att kombinera de olika träningsmaskinerna i Skill-serien med styrketräningsredskapen kan du leverera de ultimata gruppträningspassen till dina medlemmar.

Skillmill

Pusha dig själv att nå din maximala hastighet. Testa din uthållighet och träna olika rörlighetsövningar. Löpbandet där du är motorn. 

Skillbike

Förbättra din cykelprestation.

Få fördelarna med live feedback på varje pedaltryck.

Skillrow

Utmana din kraft och uthållighet på en och samma maskin, och med samma känsla som motståndet på vattnet ger.

Skillup

Skillup™ är en stakmaskin skapad för att träna hela överkroppen genom att simulera den atletiska rörelsen vid längdskidåkning. Med en unik teknologi som kan skapa olika motstånd kan Skillup alternera mellan konditionsträning och styrketräning och på så sätt skapa den mest heltäckande och effektiva träningen.

Skilltools

En komplett uppsättning med funktionella tillbehör. Skilltools är den perfekta träningsutrustningen att kombinera med träningsmaskinerna i Skill-serien för att erbjuda dina medlemmar effektiva gruppträningspass. 

Vad säger våra kunder

Hur fungerar det

Steg 1

Skapa ditt pass

Instruktörerna får fyra nya pass varje vecka. De kan användas som de är eller redigeras efter önskemål. Du kan även bygga din egna pass.

Steg 2

Enkelt att boka

Medlemmarna kan enkelt boka plats på passet direkt från mobilen. De kan även boka specifika träningsmaskiner om de önskar. 

Steg 3

Smart inloggning

När medlemmarna kommer till anläggningen loggar de enkelt in via Teambeats-appen på Unity Self kiosken.

Steg 4

Justera längst vägen

Instruktören guidar deltagarna genom hela passet med hjälp av timern och pulsen på storbildsskärmen.

Steg 5

Följ din utveckling

Deltagarna får omedelbart upp sina resultat och kan följa sin utveckling i mywellness appen. 

Teambeats

Oavsett om du väljer att kalla det för ett HIIT-, Crossfit- eller Bootcamp-pass så kommer du alltid ha full kontroll med hjälp av det pulsbaserade systemet TEAM BEATS. 

Med Teambeats är det alltid:

 

–  Lätt att boka tid och plats på klassen

–  Lätt att logga in vid ankomst

–  Lätt att visa övningarna på storbildsskärmen

– Lätt att följa pulsen

– Lätt att guida medlemmarna under passet

Vad gör det unikt

oändlig variation

Technogym släpper fyra nya pass/vecka. Detta säkerställer att du alltid kan ge dina medlemmar maximal variation.

mätbara resultat

Deltagaren kan följa sin puls och träningszone live under passet, och enkelt följa sin utveckling i efterhand via my wellness appen.

mångsidig prestation

Varje pass fokuserar på en specifik färdighet. Deltagarna kan därför alltid utforska sin atletiska potential som de själva önskar.

högteknologisk utrustning

Känn extra träningsglädje genom att träna på marknadens mest innovativa och högteknologiska träningsredskap. Skapad för att ge de absolut bästa upplevelserna.

Några av våra referenskunder

SkillX-klasser som engagerar

I takt med att den funktionella träning blev allt mer populär bestämde sig Lehmus för att satsa på Technogyms gruppträningskoncept SkillX.  Detta eftersom de fördesignade klasserna erbjuder stora variationer för olika kundgrupper. Fördesignade SkillX-gruppträningsklasser effektiviserar planeringen och sparar även tid för instruktörerna

 

Vi ville ha en tydlig, pre-konceptuell lösning som inte är beroende av instruktör, men som ändå är konsekvent och inspirerande vecka efter vecka.”
Jyrki Hankaniemi, OMT LEHMUS

Skapa dina egna koncept och gruppträningspass

Skillbike studio. Skillrow studio. Egen bootcamp eller HIIT koncept? Möjligheterna är oändliga.

Flera av våra kunder har haft framgång med Skillrow-roddpass och Skilbike-cykelpass.  

Mer information? Kontakta oss gärna

info@qicraft.se

+46 8 441 87 80

STÄLL DINA FRÅGOR.
VI SVARAR GÄRNA.

Med Qicraft-Technogym som partner levererar vi unika träningscenter med den allra bästa utrustningen och de häftigaste träningsupplevelserna för slutanvändarna. Vi är otroligt stolta över slutprodukten som skapades genom ett unikt samarbete.

  • Tom Erik Oxholm
  • Ägare Family Sports Club Akropolis 
skillx-grupptrningsklass-qicraft-sweden